12 Απρ 2016

Ο μάνατζερ του Μπεράρντι ρίχνει φως στην υπόθεση της «κλεισμένης» μεταγραφής του στη Γιουβέντους

Ο μάνατζερ του Ντομένικο Μπεράρντι δήλωσε άγνοια για κάποια συμφωνία αλλά ήταν πολύ πιο... διαλλακτικός στις δηλώσεις του.

Τα τελευταία 24ωρα οι Gazzetta dello Sport και Tuttosport έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία της Γιουβέντους με την Σασουόλο προκειμένου να ντυθεί μπιανκονέρο ο Μπεράρντι για 25 εκατ. ευρώ. Είδηση που δεν επιβεβαιώθηκε από τον μάνατζερ του, Σιμόνε Σεγκεντόνι.

«Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι, δεν έχει προκύψει κάποιο νεότερο για το θέμα και εδώ θέλω να διευκρινίσω ότι ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Σασουόλο, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2019. Από εκεί και πέρα, όπως ξέρουμε όλοι, η Γιουβέντους παρακολουθεί επί χρόνια τον Ντομένικο», είπε αρχικά ο μάνατζερ, ο οποίος στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν υπήρξε κάποια απευθείας επαφή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τον Μπεράρντι τις τελευταίες μέρες.

Σημασία, όμως, έχει το γεγονός ότι ο Σεγκεντόνι ζήτησε να κάνει ένα διευκρινιστικό σχόλιο στις δηλώσεις του, με αφορμή παλαιότερες, στις οποίες είχε πει ότι ο Μπεράρντι θα πάει σε κάποια ομάδα που θα του εγγυηθεί θέση βασικού. Και η διευκρίνιση που κάνει τώρα έχει σημασία γιατί η Γιουβέντους δεν συνηθίζει να δίνει σε κανέναν -δεν έδωσε ούτε καν στους Πογκμπά και Ντιμπάλα- τέτοιες εγγυήσεις.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Πολλοί έχουν πει, παρερμηνεύοντας κάποιες δηλώσεις μου, ότι ο Ντομένικο θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα έχει σίγουρη θέση βασικού. Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, είναι σαφές ότι ο Ντομένικο θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να αποτελέσει μέλος μιας ομάδας όπως η Γιουβέντους. Εχει σημαντικούς αριθμούς, είναι έτοιμος για το άλμα στην καριέρα του, είναι διατεθειμένος να τεθεί σε απόλυτο βαθμό στη διάθεση του προπονητή του και να αποδώσει στο μέγιστο».

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_71.html
Ευχάριστες εξελίξεις για Μπεράρντι και Μοράτα. Ενα ενδιαφέρον μεταγραφικό ρεπορτάζ έχει στο σημερινό της φύλλο η Gazzetta dello Sport. [Ολόκληρο το θέμα +]








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου