18 Απρ 2016

Το σύνθημα των τιφόζι για τον Παντοΐν σε σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Σιμόνε Παντοΐν σκόραρε στο 4-0 επί της Παλέρμο και αποθεώθηκε με πρωτοφανή τρόπο οπότε ήταν λογικό, μετά από πολύ καιρό, να κάνει δηλώσεις.

Ο Παντοΐν πέρασε στο ματς ως αλλαγή και ήταν αυτός που έκανε το 4-0 στο 89', με ωραίο πλασέ, προκαλώντας πανικό στο Juventus Stadium. Τόσο στις εξέδρες όσο και στον αγωνιστικό χώρο και στον πάγκο με τους συμπαίκτες του.

«Είναι προφανές ότι η χθεσινή μέρα ήταν υπέροχη σε προσωπικό επίπεδο με το γκολ που έβαλα. Το πιο δυνατό συναίσθημα, όμως, ήταν η αποθέωση από τους τιφόζι γιατί δεν το περίμενα αυτό. Ηταν υπέροχο, όλη αυτή η αγάπη που μου έδειξαν οι συμπαίκτες μου ήταν ό,τι πιο όμορφο» είπε αρχικά ο Σιμόνε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Μαρκίσιο, λέγοντας πως το σκουντέτο που έρχεται θα αφιερωθεί στον Κλαούντιο και στον -επίσης τραυματία- Μάρτιν Κάσερες.

«Είναι κρίμα όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα και ειδικά σε ένα εκπληκτικό παιδί, έναν τρομερό χαρακτήρα όπως είναι ο Κλαούντιο. Στον πάγκο δεν καταλάβαμε αρχικά ότι ήταν κάτι σοβαρό αλλά αρχίσαμε να ανησυχούμε όταν είδαμε τον Μαρκίσιο να κάνει αμέσως νόημα στους γιατρούς. Μετά μάθαμε τα δυσάρεστα... Είναι προφανές ότι μας πειράζει και είναι κρίμα για εμάς, για την εθνική ομάδα και για τον ίδιο τον Κλαούντιο αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός. Η χθεσινή νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν, όπως θα του αφιερώσουμε και το πρωτάθλημα. Σε αυτόν και στον Μάρτιν (Κάσερες), ο οποίος επίσης είναι τραυματίας εδώ και καιρό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε τα πάντα ως το τέλος της σεζόν».

Τέλος, ο δημοσιογράφος του Sky Italia του επισήμανε το σύνθημα που έχουν βγάλει οι οπαδοί για αυτόν («ποιος νοιάζεται για τον Ρονάλντο, εμείς έχουμε τον Παντοΐν), για να κάνει το εξής σχόλιο γελώντας: «Ναι, είναι ωραίο, σίγουρα με κάνει χαρούμενο αλλά μην μου ζητήσετε να το τραγουδήσω. Είναι πολύ περίεργο, έχει την πλάκα του και με κάνει χαρούμενο όλη αυτή η αγάπη των τιφόζι και των συμπαικτών μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου