19 Απρ 2016

Θέλει μεταγραφικές εγγυήσεις ο Αλέγκρι, τι ζητάει από τη διοίκηση

Οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν έχουν μπει και μέχρι να μπουν ο προπονητής προσπαθεί να πάρει κάποιες εγγυήσεις για τα μεταγραφικά.

Τόσο ο Αλέγκρι όσο και ο Μπέπε Μαρότα έχουν πει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι το θέμα της ανανέωσης είναι βασικά τυπικό. Τις τελευταίες μέρες, βέβαια, ο προπονητής έχει φροντίσει να στείλει κάποια μηνύματα στη διοίκηση ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού και τώρα η Tuttosport σε σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει τι ακριβώς ζητάει ο Αλέγκρι.

Ο προπονητής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δε θέλει μόνο το να αποκτηθούν ένας ή δύο παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά σε συγκεκριμένες θέσεις. Καλό είναι αυτό αλλά ακόμη καλύτερα, σύμφωνα με τον Αλέγκρι, θα είναι το να μην χάσει η Γιουβέντους κανέναν από τους πιτσιρικάδες της. Το ρεπορτάζ αναφέρει συγκεκριμένα τα ονόματα των Πολ Πογκμπά και Αλβαρο Μοράτα καθώς για τους υπόλοιπους νεαρούς είναι δεδομένο ότι θα παραμείνουν στο Τορίνο.

Η Tuttosport αναφέρει ότι ο Αλέγκρι πιστεύει πολύ στους πιτσιρικάδες που έχει η Γιούβε και θεωρεί ότι αυτή η ομάδα έχει τέτοια βάση σε ηλικίες και ταλέντο ώστε αν δεν χάσει κανέναν, θα είναι έτοιμη για να κυριαρχήσει και στην Ευρώπη για χρόνια.

Ο προπονητής, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θεωρεί ότι τα δύσκολα ήταν φέτος λόγω των πολλών αλλαγών που έγιναν στο ρόστερ κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού και πιστεύει -και συμφωνούμε με αυτό- ότι δικαιούται να πάρει όσα θα ζητήσει από την διοίκηση, με βάση τη δουλειά που έκανε και φέτος.

Ετσι, λέει η Tuttosport, το μήνυμα που έχει στείλει ο Αλέγκρι προς τον Μαρότα είναι σαφές: Καλές οι μεταγραφές και πρέπει να γίνουν αλλά το ίδιο καλό και σημαντικό θα είναι να μην χάσει η Γιουβέντους κανέναν από τους νεαρούς και ειδικά κάποιον εκ των Πογκμπά και Μοράτα.

Γι' αυτό, προφανώς, πριν λίγες μέρες, στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Παλέρμο, ο Αλέγκρι είχε πει ότι «θέλω να προπονήσω και τη νέα σεζόν όλους τους πιτσιρικάδες που έχουμε, συμπεριλαμβανομένου και του Μοράτα».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου