Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Το εύστοχο πρωτοσέλιδο της Tuttosport και το μήνυμα που στέλνει στη Νάπολι

Με τον τρόπο της σχολιάζει την μάχη του τίτλου και όσα έγιναν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η Tuttosport στο πρωτοσέλιδο της.

Από το Τορίνο-Γιουβέντους κι έπειτα, η Νάπολι προσπάθησε είτε άμεσα είτε έμμεσα να πιέσει καταστάσεις και να δημιουργήσει κλίμα, αποφασίζοντας να τα παίξει όλα για όλα στο τελικό σπριντ της σεζόν. Οπως φάνηκε στο Ούντινε, τα πράγματα μάλλον δεν πάνε καλά για αυτούς και τα νεύρα που έβγαλαν δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα. Οπως δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι κοντεύει να πείσει τον εαυτό του ότι είναι σκάνδαλο το γεγονός ότι η Νάπολι αγωνίζεται μετά την Γιουβέντους. Εχουμε ακούσει παράπονα και παράπονα στο ποδόσφαιρο αλλά αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό...Οπως και να έχει, η Tuttosport στο σημερινό πρωτοσέλιδο της στέλνει μήνυμα στους Ναπολιτάνους, σχολιάζοντας και την αντίδραση του Ιγουαΐν κατά του διαιτητή. Οχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή στο νότο (και όχι μόνο) έκαναν θέμα πριν δύο εβδομάδες το πώς πλησίασε ο Μπονούτσι τον Ριτσόλι.

«Μείνετε μακριά από αυτή την Γιούβε» είναι ο τίτλος και από κάτω γράφει: «Η Νάπολι και ο Ιγουαΐν στο Ούντινε έχασαν και το μυαλό τους. Οι μπιανκονέρι στο +6: Τώρα είναι πραγματική απόδραση».
Παράλληλα, υπάρχει η φωτό του Ιγουαΐν με τον διαιτητή και από κάτω γράφει «εδώ τα χέρια πάνω» και δίπλα φωτό του Μπονούτσι με τον Ριτσόλι και γράφει: «Εδώ καμία επαφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου