9 Απρ 2016

Ακρως κολακευτική δήλωση του Ντελ Πιέρο για τον Ντιμπάλα

Στα μεγάλα ψυχικά αποθέματα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους όταν όλα πήγαιναν στραβά, στάθηκε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στην Gazzetta dello Sport.

Ο πρώην αρχηγός των μπιανκονέρι εξήγησε πως η ανατροπή που έγινε δεν ήταν κάτι εύκολο και έδωσε τα εύσημα σε όσους κατάφεραν να ανατρέψουν τα πάντα και να είναι σήμερα η Γιούβε φαβορί για το πέμπτο σερί σκουντέτο.

«Η νίκη είναι το μόνο που μετράει. Αυτό δεν είναι μόνο ένα σύνθημα (όπως είχε πει ο Μπονιπέρτι), αυτό σε κάνει πρωταθλητή. Και αυτό είναι πολύ σαφές στη Γιουβέντους», είπε ο Αλεξ.

«Μετά από τέτοιο κακό ξεκίνημα, αυτό που πέτυχαν είναι ένα μεγάλο επίτευγμα», είπε για να προσθέσει: «Για να γίνει τέτοιο, χρειάστηκαν πολλά. Η Γιουβέντους έχει μεγάλη ψυχική δύναμη».

Με κολακευτικά λόγια, εκτός από την ομάδα συνολικά, μίλησε και για τον Πάουλο Ντιμπάλα. Για τον Αργεντίνο, ο Αλεξ, είπε: «Από την πρώτη στιγμή που τον είδα στη Γιούβε σκέφτηκα πως πρέπει να παίζει κάθε φορά. Αγωνίστηκε να προσαρμοστεί και να αναλάβει τις ευθύνες που έχει κάποιος που παίζει γι’ αυτή την ομάδα. Για την τεχνική του, θα έλεγα πως έχει κάτι που μου μοιάζει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου