30 Απρ 2016

Κίνδυνος να ξεκινήσει η νέα χρονιά με έναν «σκασμένο» Ντιμπάλα ή ακόμη και χωρίς αυτόν

Η πρώτη χρονιά του Πάουλο Ντιμπάλα στη Γιούβε ήταν ιδανική. Πήρε πρωτάθλημα ο ίδιος και πρόσφερε πολλά στην ομάδα με σημαντικά γκολ.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να είναι περιζήτητος από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Και αν αυτό αποτελεί τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή, αποτελεί και πρόβλημα για την ομάδα που αγωνίζεται.

Ο Αργεντίνος άσος των μπιανκονέρι κινδυνεύει να είναι… σκασμένος στην αρχή της σεζόν, να χάσει την προετοιμασία της ομάδας αλλά και να μην είναι διαθέσιμος στην αρχή του νέου πρωταθλήματος.

O Ντιμπάλα είναι πιθανό να ακολουθήσει την Αργεντινή στο Coppa America. Το τουρνουά διεξάγεται 2 με 26 Ιουνίου. Και αν κάποιος αναρωτηθεί πως και άλλοι διεθνείς παίκτες των μπιανκονέρι θα συμμετάσχουν στο Euro οπότε θα αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα, οι δραστηριότητες για τον Ντιμπάλα μπορεί να μην τελειώσουν στο τέλος του Ιουνίου.

Υπάρχουν σκέψεις να ακολουθήσει και την Ολυμπιακή Ομάδα της Αργεντινής στο Ρίο, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Η διοργάνωση γίνεται από 5 έως 21 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα θα είναι πολύ βεβαρημένο για τον άσο της Γιούβε που θα είναι σε συνεχή ταξίδια, με ελάχιστη ξεκούραση-διακοπές και δυο διαφορετικές μίνι προετοιμασίες με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, χωρίς να υπολογίζουμε καθόλου το πρόγραμμα της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου