30 Απρ 2016

Ενδιαφέρεται η Γιούβε για τον Ματσεράνο που έχει εξωπραγματική ρήτρα;

Το όνομα του Χαβιέρ Ματσεράνο βάζουν ξαφνικά στο μεταγραφικό ταμπλό της Γιουβέντους οι Ιταλοί δημοσιογράφοι.

Ο προγραμματισμός των μπιανκονέρι άλλαξε από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Κλαούντιο Μαρκίσιο και οι Μαρότα-Παρατίτσι ψάχνουν έναν έτοιμο και έμπειρο μέσο για να παίξει μπροστά από την αμυντική γραμμή.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, υποστηρίζουν ιταλικά ρεπορτάζ, πως είναι μια περίπτωση που θα μπορούσε να απασχολήσει τη Γιούβε. Βέβαια, η ρήτρα των 100 εκατ. ευρώ (!) που έχουν οι Καταλανοί δεν είναι μόνο απαγορευτική αλλά εξωπραγματική.

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως στην προκειμένη περίπτωση, δύο πράγματα είναι θετικά. Το πρώτο είναι πως έχει αποφασίσει να τελειώσει την καριέρα του στην Ισπανία και το δεύτερο πως απέρριψε πρόταση από την Κίνα.

Λένε ο Ματσεράνο θέλει να συνεχίσει σε top επίπεδο και η Γιουβέντους θα ήταν ένας πάρα πολύ καλός προορισμός για τον ίδιο. Στον Ματσεράνο, που έχει συμβόλαιο με την Μπάρτσα μέχρι το 2019, «επενδύουν» και οι παράγοντες της Γιουβέντους καθώς πιστεύουν πως αν πραγματικά θέλουν να τον πάρουν μπορεί να πιέσει και αυτός από την πλευρά του τη διοίκηση ώστε να τον αποδεσμεύσει με λιγότερα χρήματα.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου