7 Απρ 2016

Δημόσια αντιπαράθεση Ομοσπονδίας-Κόντε

Ενοχλημένος είναι ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Κάρλο Ταβέκιο με τα όσα γράφτηκαν για την… γρήγορη επίσκεψη του Αντόνιο Κόντε στο Λονδίνο και την Τσέλσι.

Τα ξένα ΜΜΕ ανέφεραν πως ο τωρινός προπονητής της σκουάντρα ατζούρα εθεάθη στην πρωτεύουσα της Αγγλίας και όλοι το συνέδεσαν με τους μπλε του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να προκάλεσε ένταση μεταξύ Ταβέκιο και Κόντε. Ο ίδιος ο Ιταλός προπονητής αναγκάστηκε να βγει και να διαψεύσει την είδηση λέγοντας: «Ημουν στην Αγγλία χθες; Ημουν στην Ομοσπονδία και δούλευα».

Την ώρα που η Εθνική Ιταλίας δεν είναι και στα καλύτερά της και πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη στο Euro, ο Ταβέκιο φαίνεται ενοχλημένος γιατί δε γνώριζε για το ταξίδι του Κόντε. Από την άλλη ο Κόντε αρνείται πως επισκέφθηκε στην Τσέλσι, βγάζοντας ψεύτες όσους έγραψαν τη συγκεκριμένη είδηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως αντιπαράθεση πήρε δημόσια διάσταση και δεν παρέμεινε στα γραφεία της Ιταλικής Ομοσπονδίας. Οι Ιταλοί δεν είναι ευχαριστημένοι από την εικόνα της εθνικής τους και μια πιθανή αποτυχία της ομάδας του Κόντε θα φέρει έντονη κριτική και δύσκολες μέρες για τον ίδιο μέχρι να σταματήσει να εργάζεται στην Εθνική.

Από την άλλη, ο Κάρλο Ταβέκιο προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα για να μεταφέρει αλλού τις ευθύνες μιας πιθανής αποτυχίας. Είναι πολύ πιθανό να δούμε στο κοντινό μέλλον και άλλα τέτοιου είδους επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου