7 Απρ 2016

«Θα το πληρώσει, για αυτόν θα υπάρχουν... δύο ζωές. Μία πριν από αυτές τις δηλώσεις και μία μετά»

Ο Μίνο Ραϊόλα ανέλαβε να απαντήσει στον Σουηδό γυμναστή και εκ μέρους της Γιουβέντους, προειδοποιώντας τον ότι θα έχει δύσκολο δρόμο να ανέβει πλέον νομικά...

Οι δηλώσεις του Ουλφ Κάρλσον για υποτιθέμενο ντόπινγκ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς όταν ήταν στους μπιανκονέρι προκάλεσαν θόρυβο σε Σουηδία και Ιταλία, με τους πάντες όμως να στέκονται στο ότι ο Κάρλσον δεν έχει καμία απόδειξη. Και αφού αποφάσισε να πει όσα είπε χωρίς να ξέρει κανείς γιατί, τώρα θα το μετανιώσει, όπως είπε ο Ραϊόλα.

«Εχουμε ήδη κινήσει τις διαδικασίες και την μήνυση και θα τον πάμε στα δικαστήρια. Ισως αυτός ο Κάρλσον να είναι ένας αποτυχημένος πρώην αθλητής, κάποιος που ζηλεύει. Αυτός ο άνθρωπος έκανε ένα τεράστιο λάθος και τώρα θα το πληρώσει. Για αυτόν θα υπάρχουν... δύο ζωές. Μία πριν από αυτές τις δηλώσεις και μία μετά από αυτές. Ετσι θα γίνουν σαφή κάποια πράγματα σε όλους. Στη Γιουβέντους γίνονταν αμέτρητοι έλεγχοι, ο Ζλάταν έκανε 15-20 ελέγχους και ποτέ δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο. Ούτε στον Ζλάταν ούτε σε κάποιον άλλο. Αυτά που είπε είναι γελοία και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο δικαστήριο».

Οσο για την Γιουβέντους, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, δεν πρόκειται να κάνει κάποια επίσημη τοποθέτηση αφού θεωρεί πως σε μια τέτοια περίπτωση θα έδινε αξία στον Κάρλσον.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/04/juventus-nea_24.html
Σουηδός γυμναστής κατηγορεί τη Γιουβέντους και χαρακτηρίζει ντοπαρισμένο τον Ιμπραΐμοβιτς! Ενας γυμναστής από την Σουηδία κατηγόρησε την Γιουβέντους ότι ντόπαρε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, για να πάρει τελικά την απάντηση του από τους συμπατριώτες του. [Ολόκληρο το θέμα +]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου