26 Απρ 2016

Μαρότα για Καβάνι: Θα μας ταίριαζε, είμαστε έτοιμοι να αρπάξουμε κάθε ευκαιρία που θα υπάρξει

Η υπόθεση-τίτλος έληξε και ο Μπέπε Μαρότα μίλησε ελεύθερα στην Tuttosport για τα μεταγραφικά. Αναλυτικά όσα είπε ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους.

Για το πώς ανέτρεψε την κατάσταση η Γιούβε: «Ξέραμε ότι θα ήταν απαραίτητο να δοθεί ένα... σοκ στην ομάδα μετά το ξεκίνημα που κάναμε. Μπορούσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και το κάναμε. Και ήταν κάτι το εκπληκτικό, χάρη στις 24 νίκες σε 25 αγωνιστικές».

Για το μέλλον του Μοράτα: «Θέλουμε να κρατήσουμε τον Αλβαρο, είναι ξεκάθαρος ο στόχος μας. Θα είναι, όμως, μια διαπραγμάτευση πολύ περίπλοκη. Δεν εξαρτάται από εμάς. Ο Αλβαρο, πάντως, είναι μια χαρά εδώ, είναι χαρούμενος, η Γιουβέντους είναι το φυσικό περιβάλλον του».

Για τον Μπεράρντι: «Σίγουρα είναι πιο εύκολη υπόθεση η διαπραγμάτευση με την Σασουόλο, σε σχέση με την διαπραγμάτευση με την Ρεάλ για τον Μοράτα».

Για τον Κουαδράδο: «Δεν μιλήσαμε ακόμη με την Τσέλσι, αλλά είναι κι αυτή, όπως και του Μοράτα, μια δύσκολη υπόθεση. Ο Χουάν αξιοποιήθηκε πολύ καλά από τον Αλέγκρι αλλά ήρθε ως δανεικός. Θα προσπαθήσουμε, πάντως, ν διαπραγματευτούμε για τον Κουαδράδο, όπως και για τον Λεμινά».

Για τον Καβάνι: «Θα μας ταίριαζε, αν και η επιθετική μας γραμμή είναι αξίας, με τρεις νεαρούς που μπορούν να παίξουν εδώ για πολλά χρόνια ακόμη. Θα είμαστε έτοιμοι το καλοκαίρι για να αρπάξουμε κάθε ευκαιρία που θα υπάρξει. Δεν είναι εύκολο, όμως, να βρεις ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης αξίας από τους αυτούς που ήδη έχουμε. Σε αυτά τα έξι χρόνια καταφέραμε να φτάσουμε σε τέτοιο επίπεδο ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στην Ευρώπη».

Για τον Αλέγκρι: «Θα συνεχίσουμε μαζί του, είναι ο ηγέτης μας, η ανανέωση θα έρθει στην εβδομάδα, υπάρχει κοινή θέληση. Η ανανέωση, φυσικά, θα είναι ένα τυπικό θέμα».

Για το αν θα παραμείνουν όλοι οι σημαντικοί παίκτες: «Ασφαλώς ναι, εξαρτάται από εμάς. Εχω πει πολλές φορές ότι η μοίρα ενός ποδοσφαιριστή εξαρτάται από το κεφάλι του. Αν κάποιος θέλει να φύγει, είναι δύσκολο να τον κρατήσεις. Σε εμάς, πάντως, δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κάποιος συναγερμός, το αντίθετο. Υπάρχει μεγάλη σύμπνοια, πρόσεξα κάτι κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών: Δεν είναι απλά μια ομάδα, δεν είναι συμπαίκτες που περνάνε καλά, η Γιουβέντους είναι ένα γκρουπ πραγματικών φίλων».

Για το πόσο αξίζει ο Ντιμπάλα αν ο Πογκμπά αξίζει 100 εκατ. ευρώ: «200 (γελάει)! Οχι, αστειεύομαι. Ας πούμε 99...».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου