27 Απρ 2016

Το απίθανο μήνυμα στο προπονητικό κέντρο της Νάπολι και η χαρά του δημάρχου που δεν κρύβεται!

Αγνωστοι έγραψαν ένα μήνυμα σε έναν από τους τοίχους του προπονητικού κέντρου της Νάπολι και ο δήμαρχο της περιοχής... πανηγύρισε!

Οι ποδοσφαιριστές και ο παράγοντες της Νάπολι που πήγαν το πρωί της Τετάρτης στο προπονητικό κέντρο του Castel Volturno, διάβαζαν το μήνυμα που έγραψαν άγνωστοι (προφανώς Γιουβεντίνοι) σε έναν από τους τοίχους: «Και φέτος θα νικήσετε του χρόνου». Στη λογική ότι κάθε χρόνο, όταν χάνουν κάθε ελπίδα για τον τίτλο, προαναγγέλουν ότι η επόμενη σεζόν θα είναι η δική τους...



Οι πρώτοι οπαδοί των παρτενοπέι που έφτασαν στο σημείο έσβησαν το συγκεκριμένο μήνυμα αλλά πρόλαβε να κυκλοφορήσει στα social media και στις ιταλικές ιστοσελίδες. Και κυκλοφόρησε επειδή έτσι ήθελε και ο δήμαρχος του Castel Volturno, του προάστιου της Νάπολη στο οποίο βρίσκεται το προπονητικό κέντρο, ο οποίος είναι Γιουβεντίνος!

Ο Ντιμίτρι Ρούσο ανέβασε την φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook και δέχθηκε διάφορα σχόλια από τους Ναπολιτάνους, από τους οποίους ζήτησε να βάλουν λίγο χιούμορ στη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου