30 Απρ 2016

Μια σύντομη σύγκριση Ισκο, Μχιταριάν, Αντρέ Γκόμες και ποιος είναι ο Νο 1 στόχος του Αλέγκρι

Οι Αγγλοι έγραψαν για τον Οσκαρ και οι Ιταλοί γράφουν γιατί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προτιμάει τον Ισκο.

Ο προπονητής της Γιουβέντους έχει κάνει σαφές ότι θέλει έναν παίκτη που θα αγωνίζεται ως 10άρι, ελεύθερος δηλαδή πίσω από τους επιθετικούς, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί το 4-3-1-2.

Αυτό που δεν μπόρεσε να παίξει όσο θα ήθελε φέτος, είτε επειδή ο Περέιρα ήταν συνεχώς τραυματίας είτε επειδή ο Ερνάνες επιβεβαίωσε ότι δεν μπορεί πλέον. Ο Αλέγκρι, λοιπόν, έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι θέλει έναν παίκτη για αυτή τη θέση και οι Ιταλοί έχουν αναφέρει εδώ και μήνες ότι στη λίστα υπάρχουν οι Ισκο, Μχιταριάν, Οσκαρ.

Ο Βραζιλιάνος της Τσέλσι φέρεται να είναι η τελευταία επιλογή, αφενός επειδή οι Μαρότα-Παράτιτσι εμφανίζονται να μην είναι 100% σίγουροι ότι αξίζει όσο λέγεται, αφετέρου επειδή δεν μπορεί να δώσει τακτική ευελιξία στη Γιούβε.

Κάτι που μπορούν να δώσουν, από την άλλη πλευρά, οι Ισκο, Μχιταριάν και Αντρέ Γκόμες. Και μπορούν να δώσουν αυτή την ευελιξία επειδή μπορούν να αγωνιστούν σε διάφορες θέσεις.

  • Ο Ισκο μπορεί να παίξει πίσω από τους επιθετικούς στο 4-3-1-2 αλλά και στα άκρα, αν χρειαστεί, σε ένα 4-4-2 ή και 4-3-3.
  • Ο Μχιταριάν παίζει πίσω από τους επιθετικούς στο 4-3-1-2 αλλά μπορεί να παίξει και ως εσωτερικός μέσος σε ένα 4-4-2 ή στο γνωστό και πάντα αγαπημένο 3-5-2.
  • Ο Αντρέ Γκόμες μπορεί να παίξει στο χώρο του κέντρου σε ένα 3-5-2 ή σε 4-4-2 και γενικά μπορεί να καλύψει και τον ρόλο του Μαρκίζιο, ο οποίος θα επιστρέψει τέλη Σεπτεμβρίου με μέσα Οκτωβρίου.

Με λίγα λόγια, ο Οσκαρ είναι η τελευταία επιλογή του Αλέγκρι και η ιδανική περίπτωση για τον allenatore είναι ο Ισκο. Επειδή, όμως, με την Ρεάλ του Φλορεντίνο Πέρεθ οι διαπραγματεύσεις δεν είναι ποτέ εύκολες, οι Μαρότα-Παράτιτσι έχουν κι άλλα ονόματα στη λίστα και θα προχωρήσουν αφού πρώτα συμφωνήσουν με τον προπονητή στο ποιες θα πρέπει να είναι οι μεταγραφικές προτεραιότητες της Γιουβέντους.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. ο γκομες δεν ειναι"δεκαρι"...οποτε πρεπει να ξηλωθουμε για να παρουμε εναν εκ των οσκαρ, μχταριαν, ισκο. καλη ανασταση σε ολους με υγεια πανω απ'ολα και να μαστε γεροι να απολαμβανουμε την γιουβενταρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Forza Juve, JUVENTINO. Να είμαστε όλοι καλά να απολαμβάνουμε, όπως λες, την ομάδα. Και ναι, ας βάλουν το χέρι στην τσέπη λίγο παραπάνω φέτος.

      Διαγραφή