24 Απρ 2016

Ο Μαρότα μιλάει για τις μεταγραφές και δείχνει πως η Γιούβε ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Καβάνι

Για όλους τους μεταγραφικούς στόχους που γράφονται στα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρθηκε ο Μπέπε Μαρότα αλλά και ποια θα είναι η φιλοσοφία της ομάδας που θα χτιστεί.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους επανέλαβε με δηλώσεις του στη Mediaset πως Πάουλο Ντιμπάλα και Πολ Πογκμπά δεν πωλούνται και πάνω σε αυτούς θα χτιστεί η νέα Γιουβέντους, με τις όποιος προσθήκες θα κάνει.

«Ο πρώτος μας στόχος γι’ αυτό το καλοκαίρι είναι η εδραίωση του συγκεκριμένου ρόστερ», είπε ο Μαρότα και πρόσθεσε: «Κρατάμε τους καλύτερους και μετά κοιτάμε τι υπάρχει την αγορά».

Για τον Χουάν Κουαδράδο είπε: «Θα θέλαμε να κρατήσουμε τον Κουαδράδο αλλά θα πρέπει πρώτα να συζητήσουμε με την Τσέλσι γι’ αυτό. Είναι φυσιολογικό ο Κόντε να θέλει, με τη σειρά του, να πάρει μαζί του έναν τόσο καλό παίκτη. Ο Κουαδράδο ήταν πολύ σημαντικός για εμάς. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και θα δούμε τι θα γίνει.».

Το αφεντικό των μεταγραφικών κινήσεων των μπιανκονέρι μίλησε και για το δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport που αναφέρει πως η Γιούβε έκλεισε τον Αντρέ Γκόμες από τη Βαλένθια.

«Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής», είπε ο Μαρότα, «πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι τον θέλουν. Ταιριάζει πάντως στη Γιουβέντους αλλά δεν ξέρω αν είμαστε σε θέση να υπογράψουμε μαζί του».

Σχετικά με την -πλέον- πολύκροτη υπόθεση του Εντινσον Καβάνι (αλλά και του Χαβιέ Παστόρε) και την Παρί, ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ιταλίας έδωσε τη δική του εκδοχή.

«Σχετικά με τον Καβάνι, εξαρτάται αν προτίθεται η Παρί να τον πουλήσει. Πάντα μιλάω για ποιότητα και πως θα έρθει η ανάπτυξη στην ομάδα. Η ποιότητα πάντα προσθέτει κάτι παραπάνω», είπε ο Μαρότα και συνέχισε: «Θα δούμε, η μεταγραφική αγορά καθορίζεται από το κατά πόσο οι ομάδες θα θέλουν να πουλήσουν τους καλούς τους ποδοσφαιριστές. Εμείς στη Γιουβέντους πολύ σπάνια έχουμε πουλήσει κάποιον καλό. Τον αφήνουμε μόνο όταν ο ίδιος θέλει να φύγει».

Προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε τις  δηλώσεις του Μαρότα για τον Καβάνι, φαίνεται ξεκάθαρο πως η Γιουβέντους ενδιαφέρεται επίσημα για τον Ουρουγουανό. Ο τεχνικός διευθυντής της Γιούβε πετάει το μπαλάκι στην Παρί. Ξέρει πως θα υπάρξουν και άλλες ομάδες που θα ενδιαφερθούν αλλά αν τελικά οι Γάλλοι αποφασίσουν να βάλουν πωλητήριο, οι μπιανκονέρι θα προσπαθήσουν να τον πάρουν.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου