7 Απρ 2016

Τα σχέδια για την αριστερή πλευρά της Γιουβέντους

Στο Τορίνο δεν ασχολούνται μόνο με αυτά που γράφονται για τους παίκτες της Γιούβε (Πογκμπά-Μοράτα) ή για τους φερόμενους μεταγραφικούς στόχους (Καβάνι και… δεκάδες ακόμη). Ασχολούνται και με την ομάδα που υπάρχει σήμερα.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ετοιμάζεται να ανανεώσει μέχρι το 2018 και το calciomercato αναφέρει για το τι θα γίνει με την αριστερή πλευρά της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή, Πατρίς Εβρά και Αλεξ Σάντρο είναι οι δύο παίκτες που τα πάνε μια χαρά και η Γιούβε μπορεί να στηρίζεται σε αυτούς. Ο Γάλλος βέβαια, με ένα χρόνο ακόμη στην πλάτη, θα είναι πιο κουρασμένος, σε αντίθεση με τον Βραζιλιάνο που θα είναι πιο έμπειρος στα κατατόπια των μπιανκονέρι.

Η ιταλική αθλητική σελίδα αναφέρει πως ο Εβρά, το συμβόλαιο του οποίου λήγει φέτος, θα ανανεωθεί. Ο 34χρονος Γάλλος θέλει για δύο χρόνια, η Γιούβε του προτείνει ένα και είναι αμετακίνητη σε αυτό. Το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως η συμφωνία θα επέλθει και θα είναι μια συμφωνία κυρίων ώστε να δουν σε δύο καλοκαίρια αν αξίζει και μπορεί να ανανεωθεί εκ νέου το συμβόλαιο, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τις απαιτήσεις του Εβρά.

Όσο για τον Αλεξ Σάντρο που έχει δείξει πάρα πολύ καλά δείγματα γραφής, η τιμή του έχει ανέβει πάρα πολύ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, έχει σχεδόν διπλασιαστεί και αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ (η ομάδα δαπάνησε 26 εκατ. ευρώ για να τον φέρει στο Τορίνο), αλλά η Γιουβέντους δεν προτίθεται να τον αποχωριστεί.

Οπότε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η νέα Γιούβε στα αριστερά, θα είναι όπως η παλιά. Με Εβρά και Αλεξ Σάντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου