29 Απρ 2016

Τι λέει ο σκόρερ του γκολ που ήταν το μισό πρωτάθλημα για τη Γιούβε

Ο Σιμόνε Τζάτζα μίλησε για το γκολ που έδωσε τη νίκη-προσπέραση επί της Νάπολι αλλά και για το πόσο έχει βελτιωθεί στην πρώτη του σεζόν στη Γιουβέντους.

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός πανηγυρίζει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του και έχει συμμετοχή σε αυτή την επιτυχία αφού το δικό του γκολ ήταν αυτό που έδωσε την καθοριστική, ειδικά στον ψυχολογικό τομέα, νίκη επί της Νάπολι.

«Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με πολλούς βαθμούς διαφορά αλλά εκείνο το γκολ μας επέτρεψε να προσπεράσουμε τη Νάπολι και νομίζω πως αποτέλεσε πολύ δυνατό ψυχολογικό χτύπημα για αυτούς. Πανηγυρίζω για το πρώτο μου scudetto οπότε η σεζόν είναι επιτυχημένη. Δεν μετανιώνω για κάτι, δεν έχω τύψεις για κάτι γιατί πιστεύω ότι πάντα, με εξαίρεση το ματς με την Τζένοα όπου αποβλήθηκα, έκανα ό,τι καλύτερο όποτε με κάλεσε ο προπονητής. Σίγουρα θέλω να παίζω όλο και περισσότερο στη Γιουβέντους αλλά είναι φυσιολογικό με τόσο δυνατούς συμπαίκτες να είναι δύσκολο το να βρεις χώρο», είπε αρχικά στις δηλώσεις του και στη συνέχεια ρωτήθηκε αν και πόσο έχει βελτιωθεί μετά από ένα χρόνο στο Τορίνο.

Ας θυμηθούμε το γκολ-φωτοβολίδα



«Κάνοντας προπονήσεις με πρωταθλητές, είναι φυσιολογικό να βελτιώνεσαι. Εμαθα να χρησιμοποιώ καλύτερα το δεξί πόδι, να παίζω σε σύστημα με δύο επιθετικούς, να είμαι πιο υπομονετικός... Πρέπει, φυσικά, να ωριμάσω ακόμη σε κάποια θέματα, όπως για παράδειγμα το να ελέγχω καλύτερα τα συναισθήματα μου την ώρα του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου