5 Απρ 2016

Άνω-κάτω η Μίλαν, χρειάζεται η σπίθα από τη Γιούβε για γίνει η έκρηξη

Η Γιουβέντους έχει τη δυνατότητα να αλλάξει, προς το καλύτερο ή το χειρότερο δεν ξέρουμε, την Μίλαν ενόψει του τελικού του Coppa Italia.

Οι μπιανκονέρι προετοιμάζονται για το ντέρμπι του Σαν Σίρο με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του 5ου σερί πρωταθλήματος. Αν τα καταφέρουν, δεν θα επηρεάσουν απλά την μάχη του τίτλου, δεν θα κόψουν ολοκληρωτικά τα φτερά της Νάπολι αλλά θα βάλουν σε νέο κύκλο εσωστρέφειας την Μίλαν και θα την κάνουν άνω-κάτω, 1,5 μήνα πριν τον τελικό του κυπέλλου.

Γιατί; Επειδή ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι πλέον σε οριακό σημείο με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς καθώς φοβάται ότι οι ροσονέρι θα χάσουν και την 6η θέση από την Σασουόλο, η οποία έχει πλησιάσει στο -1.

Ετσι, διάφορα ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι αν η Γιουβέντους νικήσει το Σάββατο, είναι πολύ πιθανό ο Μπερλουσκόνι να απολύσει άμεσα τον Σέρβο και να τοποθετήσει στη θέση του τον Κριστιάν Μπρόκι, ο οποίος ουσιαστικά θα αναλάβει να προετοιμάσει κατάλληλα την Μίλαν για τον τελικό του κυπέλλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου