23 Απρ 2016

Προκλητικός και ανιστόρητος ο πατέρας του Ιγκουαΐν

Μπορεί όλος ο πλανήτης να αναγνωρίζει την ανωτερότητα της Γιουβέντους αλλά κάποιοι δυσκολεύονται να το κάνουν.

Με τη Νάπολι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Κάνουν μια πολύ καλή σεζόν, έχουν φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και αν δεν υπήρχε αυτή η Γιούβε, θα είχαν πάρει και το πρωτάθλημα φέτος.

Δεν το παίρνουν, όμως, όσο καλοί κι αν είναι, επειδή οι μπιανκονέρι αποδεικνύονται καλύτεροι και αυτό, όπως φαίνεται, ορισμένοι δεν μπορούν να το χωνέψουν. Οπως, για παράδειγμα, η οικογένεια Ιγκουαΐν.

Ο Γκονσάλο έκανε όσα έκανε στο Ούντινε στην ήττα της ομάδας του με 3-1, ο αδερφός του έκανε δηλώσεις κατά της Γιουβέντους και τώρα έρχεται και ο πατέρας, Χόρχε Ιγκουαΐν, να μιλήσει σε αργεντίνικη εκπομπή και να τα βάλει με την Γιουβέντους κι αυτός...

«Κοιτάξτε να δείτε, η Νάπολι δεν είναι μια ομάδα που παίρνει βοήθειες, όπως η Γιουβέντους. Αυτό ο ποδοσφαιριστής μπορεί να το δει, να το καταλάβει, να το αισθανθεί. Ο Γκονσάλο αποβλήθηκε στο ματς με την Ουντινέζε επειδή σφύριξαν δύο πέναλτι εις βάρος της Νάπολι, κάτι που δεν θα είχε γίνει ποτέ εις βάρος της Γιουβέντους. Οταν γίνονται τέτοια πράγματα, όταν ο ποδοσφαιριστής βλέπει ότι ο διαιτητής θέλει να επηρεάσει καταστάσεις, εκρήγνυται. Νομίζω πως αυτό έγινε με τον Γκονσάλο».

Σε περίπτωση που δεν το ξέρει ο πατέρας Ιγκουαΐν, να του πει κάποιος ότι έχουν σφυρίξει δύο πέναλτι κατά της Γιουβέντους στον ίδιο αγώνα. Το 2008. Στο Σαν Πάολο. Κόντρα στη Νάπολι. Κι αν δεν τα θυμάται κάποιος, ας πατήσει στο YouTube και δεν θα πιστεύει αυτά που θα βλέπει...

3 σχόλια:

  1. Είναι πάντα πιο εύκολο να κατηγορεις τους άλλους για τις αποτυχίες σου... Το κακό είναι όμως ότι με τέτοια νοοτροπία δεν θα βγεις ποτέ νικητής... Κρίμα γι'αυτους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζί σου φιλε απόλυτα..ειδικά για τις 2 τελευταίες σου προτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ίδιο πάνω κάτω να θυμήσω έκανε και η Ρόμα πέρσυ και πρόπερσυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή