7 Απρ 2016

Ο Πογκμπά ψάχνει ένα εντυπωσιακό φινάλε και αποφασίζει από θέση ισχύος

Ένα εντυπωσιακό φινάλε στην Ιταλία ψάχνει ο Πολ Πογκμπά για να δυναμώσει περισσότερο το όνομά του.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Ο Γάλλος άσος είναι αλήθεια πως σύμφωνα με το ταλέντο του και όλα όσα λέει ο ποδοσφαιρικός κόσμος γι’ αυτόν, θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα. Όταν πήρε το Νο 10 λίγο πριν την έναρξη της χρονιάς, φορτώθηκε με περισσότερες ευθύνες. Κάποιες στιγμές έδειχνε να τα καταφέρνει, κάποιες άλλες όχι.

Σήμερα, με τη Γιουβέντους να είναι φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα, ο Πογκμπά πάει για την τέταρτη σερί (προσωπική) κατάκτηση σκουντέτο, απέχει λίγο από το δεύτερο κύπελλο και προετοιμάζεται για το Euro του 2016.

Εκεί, στα γήπεδα της Γαλλίας, όλοι οι προβολείς θα είναι στραμμένοι πάνω του καθώς όσα περίμεναν οι οπαδοί της Γιούβε, τόσα περιμένουν και οι φίλαθλοι της Εθνικής Γαλλίας.

Το όνομά του αναμένεται να απασχολήσει και φέτος τα διεθνή ΜΜΕ. Μένει; Φεύγει; Κανείς δε γνωρίζει. Ακόμη και σήμερα, όπως σας ενημέρωσε το forzajuve.gr, η Τσέλσει ετοιμάζεται να κάνει μια δυνατή πρόταση στη Γιούβε για να τον αποκτήσει.

Ο ίδιος θέλει να δώσει τα πάντα στις αγωνιστικές που απομένουν στην Ιταλία και τον τελικό του Coppa Italia και να πάει με ανάλογη φόρα στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο Γάλλος ξέρει καλά πως έχει μια μεγάλη ευκαιρία στα πόδια του.

Κλείνει η χρονιά με νταμπλ στη Γιούβε και χτυπάει την κούπα του Euro. Και στις τρεις περιπτώσεις, θα είναι βασική μονάδα της επιτυχίας. Οι μετοχές του θα ανέβουν, η φήμη του για γίνει ακόμη μεγαλύτερη και θα είναι ο απόλυτος σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στα 23 του θα έχει κατακτήσει πάρα πολλά.

Και θα μπορεί να αποφασίσει από θέση ισχύος το μέλλον του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου