10 Μαΐ 2016

Προχωράει το «J Village», τι περιλαμβάνει το πρότζεκτ Continassa

Ετοιμο θα είναι το καλοκαίρι του 2017 το «J Village» καθώς εξελίσσεται το πρότζεκτ Continassa.

Μετά το J Medical, είναι η σειρά του J Village. Η Γιουβέντους προχωράει κανονικά για να δημιουργήσει τη δική της πολιτεία γύρω από το Juventus Stadium, με στόχο την αύξηση των εσόδων ώστε να είναι σε λίγα χρόνια στο ίδιο οικονομικό επίπεδο με τους παραδοσιακούς αντιπάλους της στην Ευρώπη.

Πριν λίγες ημέρες, η αρχιτέκτονας Πατρίτσια Μαλατέστα, η οποία έχει αναλάβει το έργο, επισκέφθηκε τον χώρο και όπως επιβεβαίωσε τόσο η ίδια όσο και η Γιούβε, το J Village θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2017.

Τι θα περιέχει το J Village;

Τα νέα γραφεία της ομάδας, το νέο προπονητικό κέντρο της πρώτης ομάδας (το Βίνοβο θα το χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα τμήματα υποδομής), κέντρο Τύπου, ξενοδοχείο με 137 δωμάτια (τα 40 θα είναι πάντα για την πρώτη ομάδα), Διεθνής Σχολή σπουδών καθώς και εμπορικό κατάστημα.

«Αυτό το πλάνο της Continassa έχει γεννηθεί ώστε η Γιουβέντους να είναι ευθέως ανταγωνιστική σε ιταλικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, όχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα» είπε εκ μέρους της διοίκησης ο Αλντο Ματσία, με την επένδυση για το J Village να φτάνει στα 100 εκατ. ευρώ ενώ θα δημιουργηθούν και 350 νέες θέσεις εργασίας.
Ας ρίξουμε μια ματιά πώς είναι ο χώρος πριν μεταμορφωθεί πλήρως.

Δείτε τις φωτογραφίες













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου