1 Μαΐ 2016

Ο Αλέγκρι, σχεδόν δύο χρόνια μετά, μίλησε για το αρνητικό κλίμα υποδοχής του

Ο Μαξ Αλέγκρι αναφέρθηκε στην αποθέωση από την Curva, στην αντικατάσταση του Αλβαρο Μοράτα και στην υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Ο προπονητής της Γιουβέντους είδε τους οργανωμένους οπαδούς να σηκώνουν πανό για να τον αποθεώσουν, πέρα από το γεγονός ότι φώναζαν ρυθμικά το όνομα του, για να πει τα εξής μετά το τέλος του αγώνα.

«Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλο αυτό. Από πλευράς μου, υπήρχε πάντα σεβασμός, εκτίμηση για τους οπαδούς της Γιουβέντους και σεβασμό και εκτίμηση ένιωθα και από την πλευρά τους. Υπήρξε μόνο εκείνο το κλίμα όταν ήρθα το καλοκαίρι του 2014 αλλά ήταν μια περίεργη στιγμή και πιστεύω ότι μάλλον ήταν λογικό αυτό το κλίμα. Άποψή μου είναι ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να κρίνεται με βάση την δουλειά του, την σοβαρότητα του και τον επαγγελματισμό του. Από εκεί και πέρα, προφανώς χρειάζεται και λίγη τύχη για να πάνε όλα καλά».

Σε ό,τι αφορά την αντικατάσταση του Μοράτα, ο Αλέγκρι είπε ότι «δέχθηκε ένα χτύπημα και ένιωθε πόνο στο τέλος του ημιχρόνου οπότε θεώρησα σωστό να μην ρισκάρουμε το παραμικρό» και για το πότε θα μπει η υπογραφή στο νέο συμβόλαιο είπε ότι «κατά πάσα πιθανότητα θα πάω στα γραφεία στα μέσα της εβδομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου