2 Μαΐ 2016

Οι φερόμενοι μεταγραφικοί στόχοι της Γιούβε με... ποσοστά απόκτησης

Με τα μεταγραφικά σενάρια για τη Γιουβέντους ασχολείται ιταλική ιστοσελίδα, η οποία δίνει και πιθανότητες για την κάθε περίπτωση.

Στο Calciomercato έκαναν θέμα για τις κινήσεις των μπιανκονέρι σχετικά με την μεσαία γραμμή τους, μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Μάριο Λεμινά. Το ρεπορτάζ αναφέρεται στο πώς ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την Μαρσέιγ, η οποία αρνήθηκε να ανανεώσει τον δανεισμό για ακόμη ένα χρόνο, για να προχωρήσει μετά στην αναφορά των άλλων ονομάτων που έχουν ακουστεί για το κέντρο της Γιούβε.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το φαβορί είναι ο Αντρέ Γκόμες, για τον οποίο δίνει 60% πιθανότητες να αποκτηθεί, χαρακτηρίζοντας... απαγορευμένο καρπό τον Ισκο (5%) ενώ τα ίδια πάνω-κάτω πιστεύει για τους Παστόρε (10%) και Οσκαρ (10%). Για τον Καντέ της Λέστερ το calciomercato.com δίνει 5% πιθανότητες να ασχοληθεί σοβαρά η Γιουβέντους ενώ το ίδιο ποσοστό δίνει και στο να κάνουν κίνηση οι μπιανκονέρι για τον Σαπονάρα της Εμπολι.

Από εκεί και πέρα, δίνει 50% πιθανότητες για τον Φερνάντο της Σαμπντόρια, 20% για τον Γιάγια Τουρέ της Μάντσεστερ Σίτι, 5% για τον Μασεράνο της Μπαρτσελόνα, 10% για τον Λούκας Μπίλια της Λάτσιο, 5% για τον Ζόσουα Γκιλαβογκί της Βόλφσμπουργκ, 5% για τον Αμαντού Ντιαβαρά της Μπολόνια και 5% για τον Τίλεμανς της Αντερλεχτ.

Οπως και να έχει, καταλήγει το δημοσίευμα του Calciomercato, η Γιουβέντους έχει δείξει ότι ξέρει να κάνει σωστές επιλογές.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου