12 Μαΐ 2016

Η συγκινητική και νοσταλγική αναφορά του προέδρου στην οικογένεια Ανιέλι που μετρά 93 χρόνια στη Γιούβε

Η θεμελιώδης διαφορά της Γιουβέντους από τις άλλες ιταλικές ομάδες, αναδείχθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Αντρέα Ανιέλι.

Αφορμή στάθηκαν τα όσα γίνονται στη Μίλαν με το ενδιαφέρον Κινέζων για την αγορά των μετοχών της, με τους δημοσιογράφους να ρωτάνε τον πρόεδρο των μπιανκονέρι για την διαφορά της Γιούβε σε αυτό το θέμα.

«Η υπερηφάνεια μας είναι μια ιδιοκτησία 93 ετών, λείπουν μόνο επτά για να γιορτάσουμε έναν αιώνα και μετά θα έχουμε το πρόβλημα του πώς να χειριστούμε τον επόμενο αιώνα. Η παράδοση σίγουρα βοηθάει υπό αυτό το πρίσμα», είπε ο Αντρέα Ανιέλι και πρόσθεσε…

«Ευχαριστώ τον ξάδερφο Τζον για το γεγονός ότι περάσαμε όλοι μαζί μια όμορφη, ευχάριστη βραδιά στη Villar Perosa. Αυτό είναι και ένα μέρος των όσων λέω στην ομάδα κάθε καλοκαίρι πριν το καθιερωμένο φιλικό εκεί με την Primavera. Τους λέω να σκέφτονται ότι σε αυτό το ίδιο χορτάρι πάτησαν ο Σίβορι και ο Τσαρλς, ο Ζιντάν, ο Πλατινί, ο Τζεντίλε, ο Ντελ Πιέρο, ο Μπάτζο, προσθέστε όποιο όνομα θέλετε. Το βάρος μιας παράδοσης, μιας ιδιοκτησίας που σε λίγο συμπληρώνει αιώνα, σε ένα μέρος όπως η Villar Perosa, νομίζω πως είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς, για να πετύχουμε, γιατί ξέρουμε τις ευθύνες μας. Οπως ξέρουν και οι ποδοσφαιριστές τι σημαίνει αυτή η παράδοση, απλά πατώντας στο σημείο στο οποίο μπορεί κανείς να φανταστεί διάφορες στιγμές, διάφορες εποχές, διάφορα πρόσωπα που κλώτσησαν την μπάλα σε αυτό το ίδιο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου