13 Μαΐ 2016

Αιχμές Μπρόγκι σε παίκτες της Μίλαν και όλα κρέμονται σε μια κλωστή

Μέσα σε οκτώ μέρες η Μίλαν θα τα παίξει όλα για όλα σε ό,τι αφορά την Ευρώπη.

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται να περάσει ένα ευχάριστο Σάββατο με τη φιέστα κόντρα στη Σαμπντόρια αλλά ο αντίπαλος στον τελικό του κυπέλλου, η Μίλαν, δεν θα είναι το ίδιο άνετη.

Οι ροσονέρι έχουν δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Ρόμα και θα έχουν το μυαλό τους και στο Σασουόλο-Ιντερ καθώς θα κριθεί αύριο βράδυ ποιος θα πάρει την 6η θέση. Αν οι ροσονέρι τερματίσουν στην 7η θέση, στην οποία βρίσκονται τώρα, τότε ο μοναδικός τρόπος να βγουν στην Ευρώπη θα είναι να κατακτήσουν το κύπελλο Ιταλίας.

Στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Κριστιάν Μπρόκι είπε ότι η ομάδα του είναι αποφασισμένη να δώσει τα πάντα στο γήπεδο στα 180 λεπτά κόντρα σε Ρόμα και Γιουβέντους κατά σειρά, υπολογίζοντας πλέον κανονικά τους Μποναβεντούρα και Νιανγκ, οι οποίοι επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις.

Το κλίμα γενικά στις τάξεις των Μιλανέζων δεν είναι και το καλύτερο, με τον Μπρόκι να λέει την Παρασκευή ότι «υπάρχουν 4-5 παίκτες από τους οποίους περιμένω περισσότερα, περιμένω να δώσουν το 100%. Δεν πρόκειται να πω ονόματα, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι».

Οπως και να έχει, ό,τι κι αν κάνει η Μίλαν, ο τελικός κατά βάση εξαρτάται από το πώς θα παρουσιαστεί η Γιουβέντους στη Ρώμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου