4 Μαΐ 2016

Τελεσίγραφο Μαρότα στη Ρεάλ για τον Μοράτα

Ο Μπέπε Μαρότα επανέλαβε ότι ο Πολ Πογκμπά, για τον οποίο έκανε πρόταση πέρυσι η Μάντσεστερ Σίτι, δεν είναι προς πώληση και έθεσε ορίζοντα τριών εβδομάδων για να ξεκαθαρίσει το θέμα του Αλβαρο Μοράτα.

Ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι μίλησε στο Premium Sport και αναφέρθηκε σε μια σειρά από θέματα που αφορούν την Γιούβε. Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρότα.

Για τις μεταγραφές:
«Η Γιουβέντους είναι σε ένα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Προφανώς η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί αλλά δεν είναι και εύκολο. Οι ανταγωνιστές μας είναι οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα κλπ».

Για τον Πογκμπά: «Πέρυσι τον ζήτησε η Μάντσεστερ Σίτι αλλά αρνηθήκαμε την πρόταση. Στο DNA της Γιουβέντους δεν είναι το να πουλάει. Αυτό έγινε πριν χρόνια με τον Ζιντάν και πέρυσι με τον Βιδάλ. Ο Πογκμπά δεν είναι προς πώληση, θέλουμε να τον κρατήσουμε σφιχτά. Είναι 23 ετών, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να παραμείνει μαζί μας για πολλά χρόνια».

Για τον Μοράτα: «Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο Ρεάλ-Μάντσεστερ Σίτι... Τις επόμενες εβδομάδες, νομίζω στις επόμενες τρεις, θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σχετικά με το μέλλον του. Ο Αλβαρο είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, αξίζει κάτι δεκάδες εκατ. ευρώ. Θα διαπραγματεύτουμε για τον Μοράτα, έχοντας στο μυαλό μας κι άλλους παίκτες».

Για τον Ισκο:
«Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, νομίζω πως η Ρεάλ θα θέλει να τον κρατήσει».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου