4 Μαΐ 2016

Μάνατζερ Τζάτζα: Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν μεταγραφικές φήμες για τον Σιμόνε

Ο μάνατζερ του Σιμόνε Τζάτζα έκανε δηλώσεις μετά τον θόρυβο των τελευταίων ημερών.

Ο διεθνής Ιταλός φορ είπε ότι θα ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, τα ιταλικά ΜΜΕ δεν ήθελαν πολύ για να κυκλοφορήσουν νέα σενάρια πώλησης του, κάποια άλλη ρεπορτάζ υποστήριξαν ότι η Γιουβέντους δεν έχει καμία διάθεση να τον παραχωρήσει και τώρα ήταν η σειρά του μάνατζερ του, Κριστιάν Μαϊφρέντι, να πάρει θέση.

«Ηταν σίγουρα μια καλή σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν πάντα να παίζουν, είναι φυσιολογικό. Σε κάθε περίπτωση, ο Σιμόνε έχει βάλει 8 γκολ ως τώρα και νομίζω πως είναι καλή επίδοση με δεδομένο ότι μιλάμε για την πρώτη του χρονιά στη Γιούβε. Απομένουν, φυσικά, δύο ματς πρωταθλήματος και ο τελικός του κυπέλλου οπότε ελπίζω να καταφέρει σε αυτά τα τρία ματς να φτάσει σε διψήφιο αριθμό γκολ» είπε αρχικά ο μάνατζερ του Τζάτζα.

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Σιμόνε δουλεύει πάντα για να βελτιωθεί, είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής με πολλά περιθώρια βελτίωσης και νομίζω πως είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και μεταγραφικές φήμες. Ο ίδιος, πάντως, είναι συγκεντρωμένος στο να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη του σεζόν στη Γιουβέντους και μετά θα σκεφτεί το Euro με την εθνική ομάδα. Δεν υπάρχει κανένα ραντεβού με κανέναν στο πρόγραμμα».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου