27 Μαΐ 2016

Ο Νο 1 στόχος για το επόμενο καλοκαίρι της Μπάρτσα θα είναι από τη Γιουβέντους

Οι καταλανικές εφημερίδες προσπαθούν για ακόμη μία φορά να μπλέξουν τον Πάουλο Ντιμπάλα με την Μπαρτσελόνα, αν και στο Τορίνο είναι ξεκάθαροι.

Δημοσίευμα της El Mundo Deportivo αναφέρει ότι αν η Γιουβέντους αποκτήσει τον Ντάνι Αλβες ως ελεύθερο και παράλληλα πείσει τον Χαβιέρ Μασεράνο να πιέσει την Μπαρτσελόνα για να ντυθεί μπιανκονέρο, οι μπλαουγκράνα θα απαντήσουν μετατρέποντας σε Νο 1 στόχο τους για το καλοκαίρι του 2017 τον Ντιμπάλα.

Σε αυτό το δημοσίευμα, η απάντηση ήρθε από τα ιταλικά ΜΜΕ, τα οποία επανέλαβαν ότι η Γιουβέντους δεν απέκτησε τον Ντιμπάλα για να τον πουλήσει αλλά για να γίνει ο ηγέτης της ομάδας των επόμενων χρόνων, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος όπως είπε πρόσφατα σε συνέντευξη του στην Tuttosport.

Κάπου εδώ, επειδή η El Mundo Deportivo χαρακτήρισε την Γιούβε «ομάδα που παραδοσιακά πουλάει», δείχνοντας ότι δεν τα ξέρει καλά τα πράγματα, να υπενθυμίσουμε ότι οι καταλανικές εφημερίδες έγραφαν πέρυσι ότι ο Πογκμπά έχει κλείσει για το καλοκαίρι του 2016 και ότι ουσιαστικά αγωνίζεται δανεικός στους μπιανκονέρι λόγω του μεταγραφικού εμπάργκο που είχε επιβάλει η FIFA στους μπλαουγκράνα...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. Ποιον θα πουλήσουν για να αγοράσουν τον Dybala?
    Με τις μεταγραφές που ακούγονται και χτυπησουμε του χρόνου champions League (τα όνειρα είναι τσάμπα) σιγά μην φύγουν του χρόνου οι πρωτοκλασσατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή