31 Μαΐ 2016

Τι λέει ο Μαρότα για Ντάνι Αλβες, πιθανές αποχωρήσεις και την παραμονή Λιχστάινερ

Ο Μπέπε Μαρότα ουσιαστικά επιβεβαίωσε για τον Ντάνι Αλβες, «έδεσε» όλους τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους και προανήγγειλε λίγες αλλά πολύ ποιοτικές μεταγραφές.

Ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι βρέθηκε σε μια εκδήλωση που έγινε στο J-Museum και δεν απέφυγε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα μεταγραφικά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει συζήτηση με την Ρεάλ για τον Ισκο ή κάποιον άλλο, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για τον Αλβαρο Μοράτα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρότα.

Για τον Ντάνι Αλβες: «Εχουμε στρέψει την προσοχή μας σε αυτόν αλλά θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει η σχέση του με την Μπαρτσελόνα. Από την στιγμή που θα γίνει αυτό, είμαι πολύ αισιόδοξος για το πώς θα κλείσει αυτό το θέμα».

Για τον Μοράτα: «Δεν συναντηθήκαμε ακόμη με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, αυτό θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης. Θέλουμε τον Αλβαρο αλλά έχουμε αυτή τη Δαμόσκλειο σπάθη πάνω από το κεφάλι μας. Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να μείνει μαζί μας, είμαστε υπερήφανοι για αυτό αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Ρεάλ».

Για τον Ισκο: «Εχουμε καλές σχέσεις με την Ρεάλ, στις συζητήσεις για τον Μοράτα μπορεί να προκύψουν κάποιες ενδιαφέρουσες καταστάσεις αλλά είναι πρόωρο να λέγονται ονόματα. Θα δούμε».

Για τους Μασεράνο και Αντρέ Γκόμες: «Είναι δύσκολες περιπτώσεις αλλά πολύ ενδιαφέρουσες. Φέτος θα πρέπει να μειώσουμε τον αριθμό του ρόστερ. Θα γίνουν λίγες μεταγραφές αλλά πολύ ποιοτικές».

Για το αν θα υπάρξουν πωλήσεις: «Ενδεχομένως να αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Σημαντικές πωλήσεις δεν θα γίνουν».

Για τον Λιχτστάινερ: «Θα μείνει».

Για την μη συμμετοχή του Ντιμπάλα στους Ολυμπιακούς αγώνες: «Η Αργεντινή τον κάλεσε αλλά είχαμε το δικαίωμα να αρνηθούμε. Οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις συμπίπτουν με την ημερομηνία διεξαγωγής των Ολυμπιακών αγώνων».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου