26 Μαΐ 2016

Η πρώτη επίσημη τοποθέτηση της Γιουβέντους για τις περιπτώσεις Μασεράνο-Ντάνι Αλβες

Ο Μπέπε Μαρότα σε εκδήλωση που παρευρέθηκε στο Αμάλφι μίλησε για τα μεταγραφικά που ακούγονται τις τελευταίες ώρες. Και δεν είναι άλλα από τις υποθέσεις των Χαβιέρ Μασεράνο και Ντάνι Αλβες.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους παρουσιάστηκε… πιστός στην παράδοση που τον θέλει να μη λέει τόσα πολλά. Να μην αποκαλύπτει δηλαδή τις κινήσεις της ομάδας. Παρόλα αυτά, μια φράση του ίσως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Ο Ντάνι Αλβες δεν είναι παίκτης της Γιουβέντους αλλά είναι μια πολύ σημαντική μονάδα», είπε αρχικά και συνέχισε: «Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, αν και είμαστε ήδη ισχυροί για να κυνηγήσουμε όλα τα τρόπαια του χρόνου σε Ιταλία και Ευρώπη».

Ο Μαρότα είπε όμως: «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω αυτή τη στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για τους Πιάνιτς, Αντρέ Γκόμες».

Αντίθετα, για την περίπτωση του Μασεράνο, απάντησε με δύο κουβέντες: «Μόνο φήμες».

Σχετικά με τις περιπτώσεις Μπεράρντι-Μοράτα, για τον πρώτο είπε: «Έχουμε προφορική συμφωνία με τη Σασουόλο και νομίζω πως θα την ενεργοποιήσουμε», ενώ για τον Ισπανό: «Θέλουμε να κρατήσουμε τον Μοράτα. Θα βρεθούμε με τη Ρεάλ μετά τον τελικό του Champions League».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου