23 Μαΐ 2016

Η απόφαση του Πογκμπά μετά τον αποκλεισμό από τη Μπάγερν και το χρέος στην παλιά φουρνιά

Η παλιά φρουρά της Γιουβέντους βάζει πλέον σε πρώτο πλάνο την κατάκτηση του Champions League μέσα στην επόμενη διετία.

Οι μπιανκονέρι άρχισαν τις ανανεώσεις των συμβολαίων με αυτό του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και μετά πήρα σειρά οι ποδοσφαιριστές. Τζανλουίτζι Μπουφόν, Αντρέα Μπαρτσάλι, Πατρίς Εβρά...

Τρεις ποδοσφαιριστες προχωρημένης ηλικίας, οι οποίοι ξέρουν από τώρα ότι έχουν μπροστά τους άλλα δύο χρόνια καριέρας (διετές θα είναι και το συμβόλαιο του Εβρά). Οχι τυχαίο αφού στο Τορίνο, όπως γράφει η Tuttosport, οι παλιοί έχουν δώσει κάτι σαν όρκο: Πρέπει μέσα στην επόμενη διετία να έχει κατακτηθεί και το Champions League!

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι αυτός θα είναι ο πρώτος στόχος της Γιούβε στην επόμενη διετία και σε αυτό το κλίμα έχουν μπει άπαντες, με πρώτο και καλύτερο τον Πολ Πογκμπά.

Σχεδόν όλη η Ευρώπη περίμενε ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Γιουβέντους θα προκαλούσε έναν πλειστηριασμό για να πουλήσει με περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ τον Γάλλο αλλά τα πράγματα εξελίσσονται αλλιώς: Η Κυρία δεν τον πουλάει και ο ίδιος δεν θέλει να φύγει. Και δεν θέλει να φύγει, όχι μόνο επειδή είναι ευτυχισμένος ως μπιανκονέρο αλλά και επειδή θέλει να «ανταποδώσει» στους παλαιότερους και ειδικά στον Μπουφόν.

Δημοσιογράφοι που είναι κοντά στη Γιούβε, υποστηρίζουν ότι ο Πογκμπά αποφάσισε μετά το ματς στο Μόναχο και τον αποκλεισμό από την Μπάγερν ότι θα παραμείνει στο Τορίνο για να κατακτήσει ως μπιανκονέρο το Champions League, θέλοντας να πει με αυτό τον τρόπο «ευχαριστώ» στους παλαιότερους της ομάδας και ειδικά στον Μπουφόν, για τον τρόπο με τον οποίο τον βοήθησαν από την πρώτη του μέρα στο Βίνοβο το καλοκαίρι του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου