23 Μαΐ 2016

Ο κολλητός του Ντιμπάλα, η τρελή χρονιά και το... ξενέρωμα που έφαγε από τη Γιούβε

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε για την τρελή φετινή σεζόν, για τον κολλητό Πολ Πογκμπά και για την πίκρα, την οποία θα ξεπεράσει στις διακοπές, λόγω της μη συμμετοχής στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η πρώτη σεζόν του Αργεντίνου με τη Γιουβέντους ήταν ονειρική αφού σκόραρε συνεχώς (23 συνολικά) και πανηγύρισε και τους τρεις ιταλικούς τίτλους. Ιδανική αρχή, επομένως, για τον Αργεντίνο, ο οποίος ελπίζει σε ίδια και καλύτερη συνέχεια, στοχεύοντας πλέον και στο Champions League.

«Τη νέα σεζόν ο πρώτος στόχος μας θα είναι το Champions League. Η πρώτη μου χρονιά στη Γιουβέντους είναι τρελή. Πανηγύρισα τρεις τίτλους, όχι άσχημα για αρχή... Απόλαυσα τα πάντα και η χαρά είναι τεράστια. Για το πρωτάθλημα, για το κύπελλο, ακόμη και για το Σούπερ Καπ. Ειδικά αν σκεφτούμε πώς άρχισε αυτή η σεζόν, με όλη την κριτική που έκαναν τότε... Κάναμε κάτι εντυπωσιακό σε πρωτάθλημα και κύπελλο» είπε ο Ντιμπάλα, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Πολ Πογκμπά, με τον οποίο έχουν ήδη γίνει κολλητοί.

«Είμαστε πολύ φίλοι, κολλητοί. Εντός και εκτός γηπέδου. Διασκεδάζουμε, βγαίνουμε μαζί, κάνουμε πλάκες, γελάμε συνεχώς. Και μιλάμε, μιλάμε πολύ. Οχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά για τα πάντα».

Τέλος, ο Πάουλο έκανε ένα σχόλιο και για την μη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες αφού η Γιουβέντους, όπως έχει το δικαίωμα από τη FIFA να κάνει, αρνήθηκε να δώσει άδεια.

«Δυστυχώς δεν θα πάω στους Ολυμπιακούς αγώνες, δεν έχω την άδεια της Γιουβέντους. Σίγουρα λυπάμαι γιατί δεν έχω παίξει ποτέ σε μια διοργάνωση με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής αλλά θα... παρηγορηθώ στις διακοπές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου