24 Μαΐ 2016

Οι τρεις παίκτες που βρίσκονται στην ίδια λίστα (!) της Γιούβε και της Νάπολι

Δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport. υποστηρίζει πως οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ιταλίας και η Νάπολι έχουν στην ίδια λίστα τρεις ποδοσφαιριστές.

Το ρεπορτάζ των Ιταλών αναφέρει τα ονόματα των Τζανλούκα Λαπαντούλα (26 ετών, επιθετικός μέσος, αγωνίζεται στην Πεσκάρα), Σίμε Βρσάλκο (24 ετών δεξιός αμυντικός, αγωνίζεται στη Σασουόλο) και Ρομέλο ΛουκάκοΥ (23 ετών επιθετικός, αγωνίζεται στην Εβερτον).

Και για τους τρεις έχουν γραφτεί αρκετά όλο αυτό το διάστημα. Το γεγονός όμως πως και οι τρεις βρίσκονται στην ίδια λίστα, είναι κάπως περίεργο. Οποιον παίκτη, δηλαδή, μπορεί να θέλει ή κοιτάζει η Γιούβε, τον θέλει και η Νάπολι; Και το αντίστροφο;

Και αν υπήρχε περίπτωση να επιλέξει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε ποια ομάδα θέλει να πάει, πόσες είναι οι πιθανότητες να διαλέξει τους μπινακονέρι και πόσες τους παρτενοπέι;

Η αλήθεια είναι πως τα παιχνίδια των μάνατζερ και των δημοσιογράφων θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια των μεταγραφών. Κάποιοι, όπως η Βαλένθια για παράδειγμα με την περίπτωση Αντρέ Γκόμες, νομίζουν πως; η Γιουβέντους θα ξοδέψει ένα σωρό χρήματα για να ενισχυθεί.

Και σε αυτό το πλαίσιο, θα δούμε και θα διαβάσουμε πολλά...
Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου