19 Μαΐ 2016

Αγόρασε σπίτι στο Τορίνο ο Ερνάνες

Ο Ερνάνες είπε ότι η Γιουβέντους προετοιμάζεται επί ένα μήνα για τον τελικό κυπέλλου με τη Μίλαν και δήλωσε ευτυχισμένος στο Τορίνο, όπου αγόρασε και σπίτι.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος ενδέχεται να είναι βασικός το Σάββατο, μίλησε στο Sky για το τελευταίο ματς της σεζόν, τονίζοντας ότι οι μπιανκονέρι ουσιαστικά προετοιμάζονται εδώ και ένα μήνα για αυτό.

«Επί ένα μήνα ο Αλέγκρι μας επαναλαμβάνει ότι πρέπει να φορτσάρουμε ως τον τελικό του κυπέλλου. Πρέπει να σεβαστούμε την Μίλαν, όχι να την υποτιμήσουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε δουλέψει καλά και είμαστε σε φόρμα. Η Μίλαν είναι ένας δυνατός αντίπαλος, έχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» τόνισε ο Ερνάνες, ο οποίος επιστρέφει στη Ρώμη, όπου πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του με την Λάτσιο, θέλοντας να πανηγυρίσει το νταμπλ ως μπιανκονέρο.

«Είναι πάντα ξεχωριστό να επιστρέφω στη Ρώμη. Κάθε φορά που βλέπω το Κολοσσαίο ανατριχιάζω, είναι μια μαγική πόλη. Είμαι πολύ χαρούμενος, επομένως, για το γεγονός ότι επιστρέφω στο Ολίμπικο για να παίξω ένα τελικό» είπε σχετικά και ολοκλήρωσε με την εξής απάντηση, στην ερώτηση αν θα είναι και τη νέα σεζόν στη Γιούβε.

«Εχω δύο χρόνια συμβόλαιο, είμαι ήρεμος, πολύ καλά στο Τορίνο με την οικογένεια μου και για αυτό το πρώτο σπίτι που αγόρασα στην Ιταλία είναι εδώ. Μου αρέσει το Τορίνο, είμαι καλά στη Γιουβέντους και ελπίζω να παραμείνω».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου