21 Μαΐ 2016

Όλη η αλήθεια για τον Στουράρο

Ευτυχισμένος για όσα ζει στη Γιουβέντους είναι ο Στέφανο Στουράρο, όπως είπε ο μάνατζερ του.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε σενάριο, σύμφωνα με το οποίο η Ρόμα για να δώσει τον Μίραλεμ Πιάνιτς -αν η Γιούβε δεν πληρώσει τα 38 εκατ. ευρώ της ρήτρας- θέλει λεφτά και κάποιον παίκτη, με το όνομα του Στουράρο να είναι από αυτά που θεωρητικά θα ήθελαν οι τζαλορόσι.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν παίζει ως σενάριο, τόσο επειδή οι μπιανκονέρι δεν κάνουν σκέψεις παραχώρησης του 22χρονου μέσου, όσο κι επειδή ούτε ο ίδιος θέλει κάτι τέτοιο.

«Ηταν μια σεζόν, στη διάρκεια της οποίας ο Στέφανο σταθεροποιήθηκε. Μια σεζόν στην οποία έμαθε και την άλλη πλευρά του πλανήτη Γιούβε, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, όπως συνέβαινε τους πρώτους μήνες. Η ομάδα, όμως, ήξερε πώς να αντιδράσει και να βγει από μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο Στέφανο έμαθε από όλο αυτό και ειδικά από όσα... δίδαξαν οι παλαιότεροι στους νεότερους» είπε ο μάνατζερ του Στουράρο, Κάρλο Βόλπι, για να βάλει στη συνέχεια τέλος στα όποια μεταγραφικά σενάρια.

«Τίποτα, δεν υπάρχει τίποτα. Η σκέψη του είναι αποκλειστικά στη Γιουβέντους. Ξέρει ότι έχει δυνατούς... ανταγωνιστές για μια θέση στο κέντρο, όπως είναι οι Κεντίρα, Μαρκίζιο και Πογκμπά αλλά και άλλοι που ήδη υπάρχουν ή θα έρθουν το καλοκαίρι. Το σημαντικό είναι να αποδεικνύεται πάντα έτοιμος και νομίζω πως αυτό γίνεται».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου