17 Μαΐ 2016

Αλεξ Σάντρο: Δεν παίζω μόνο αριστερά, παίζω δεξιά ή στο κέντρο αν μου ζητηθεί

Στο Sky Italia μίλησε ο Αλεξ Σάντρο, δηλώνοντας ευτυχισμένος για όσα έζησε στην πρώτη του χρονιά στη Γιουβέντους, με τα καλύτερα να είναι μπροστά μας.

Ο Βραζιλιάνος χρειάστηκε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί αλλά στη συνέχεια έδειξε μέρος του ταλέντου του, κερδίζοντας την εκτίμηση όλων. Στο πλάνο των μπιανκονέρι, ο Αλεξ Σάντρο προορίζεται για βασικός στην αριστερή πλευρά για τα επόμενα χρόνια, με τον ίδιο πάντως να δηλώνει έτοιμος να παίξει και αλλού αν χρειαστεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος στο Sky.

Για το γεγονός ότι είναι το μέλλον της Γιουβέντους στην αριστερή πλευρά: «Είναι θέμα Αλέγκρι το αν θα παίξω αριστερά, δεξιά ή στο κέντρο. Δεν παίζω μόνο αριστερά, μπορώ να παίξω και αλλού αν μου ζητηθεί».

Για το πότε θα κάνει δηλώσεις στα ιταλικά: «Προσπαθώ συνεχώς να μάθω τα ιταλικά και είμαι σε ένα καλό σημείο γιατί έχω καλούς δασκάλους. Με βοηθούν πολύ ο Νέτο, ο Ερνάνες και ο Ρουμπίνιο, κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι νέο».

Για τους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Γιορτάσαμε αρκετά για το πρωτάθλημα, τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον τελικό του κυπέλλου με την Μίλαν. Θέλω να ευχαριστήσω τη Γιουβέντους επειδή έδειξαν μεγάλη υπομονή με τους νέους που ήρθαμε το περασμένο καλοκαίρι. Γίνεται τρομερή δουλειά και βελτιωνόμαστε όλοι».

Για την εθνική Βραζιλίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη μου σεζόν στη Γιούβε, από εκεί και πέρα είναι θέμα του προπονητή της Βραζιλίας αν θα με καλέσει ή όχι στην εθνική για το Κόπα Αμέρικα. Ο στόχος μου είναι να κάνω αυτό που πρέπει για τη Γιούβε, αν το κάνω θα έρθει και η κλήση για την εθνική»

Για την βελτίωση του σε αυτόν τον πρώτου χρόνο στο Τορίνο: «Ο Αλέγκρι είναι πραγματικά καλός, με βοήθησε πολύ, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς σε όλους τους τομείς και ειδικά στην τακτική. Νομίζω πως κάθε ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους πρέπει να δουλεύει για να βελτιώνεται συνεχώς».

Για το ποιος συμπαίκτης του τον εξέπληξε περισσότερο: «Ειλικρινά δεν ξέρω ποιον να πω. Ηξερα ότι ερχόμουν σε μια ομάδα με πολύ δυνατούς ποδοσφαιριστές αλλά με εξέπληξαν όλοι. Οχι μόνο στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό».

1 σχόλιο:

  1. -Είναι παιχτάρα..και για να πω κάτι μπορεί να εξελιχθεί και καλύτερος από τον Πγμπά ακόμα, αν χρησιμοποιηθεί όπως πρέπει... Όσο για τα ιταλικά, νομίζω ότι πρέπει να ξεπεραστεί αυτό το ``κόμπλεξ` των ιταλικών ομάδων... Ναι, αλλά όχι έχοντας αυτό σαν ``ταμπού`... Ο παίχτης θα πρέπει να είναι σε σημείο να καταλαβαίνει τις οδηγίες του προπονητή και τα άλλα βασικά... Σε τι γλώσσα θα κάνει δηλώσεις είναι δικό του θέμα.. Και εμένα μ αρέσουν τα ιταλικά , που τα μιλάω άπταιστα, αλλά δε θεωρώ ότι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει σατην Ιταλία, πρέπει να μιλά και τη γλώσσα άπταιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή