28 Μαΐ 2016

Ένα πολυεργαλείο της άμυνας στο στόχαστρο της Γιούβε

Τα μάτια και το ενδιαφέρον όλων των οπαδών της Γιουβέντους μπορεί να είναι στραμμένα στην υπόθεση Ντάνι Αλβες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως στην ομάδα δεν κινούνται σε κάθε επίπεδο.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, ο Μπέπε Μαρότα μελετάει την περίπτωση του Κριστιάν Ανσάλντι.

Ο 29χρονος Αργεντίνος, όπως γράφουν οι Ιταλοί, θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή περίπτωση για ρεζέρβα στην αμυντική γραμμή των νταμπλούχων.

Αν και είναι αριστεροπόδαρος, μπορεί να παίξει εξίσου και στα δεξιά αλλά και στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Το ρεπορτάζ βασίζεται στο γεγονός πως εκτός από τον Μάρτιν Κάσερες, ενδέχεται να φύγει και ο Στέφαν Λιχστάινερ, οπότε η Γιουβέντους θα χρειαστεί παίκτη σε αυτή τη θέση, ανεξάρτητα από τον Ντάνι Αλβες.

Ο Ανσάλντι, ο οποίος έχει και ιταλική υπηκοότητα, θεωρείται έμπειρος ποδοσφαιριστής με παραστάσεις σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζενίτ και αυτή τη χρονιά στο Καμπιονάτο και τη Γένοβα (24 συμμετοχές - 5 γκολ στη Serie A) όπου αγωνιζόταν ως δανεικός από τους Ρώσους.

Η αξία του τιμάται γύρω στα 6 εκατ. ευρώ και θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν της Γιουβέντους. Πάντα ως αλλαγή...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου