1 Μαΐ 2016

Τι είπε ο Μαρότα για Μοράτα, Εβρά και Αντρέ Γκόμες

Ο Μπέπε Μαρότα είπε ότι ο Αλβαρο Μοράτα θέλει να μείνει στη Γιουβέντους και έκανε ένα σχόλιο για τα μεταγραφικά σενάρια και για το μέλλον του Πατρίς Εβρά.

Αναλυτικά όσα είπε ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι πριν την έναρξη του ματς με την Κάρπι.

Για το θέμα του Μοράτα: «Πρέπει να χειροκροτήσουμε αυτό το γκρουπ, το οποίο θέλουμε να κρατήσουμε ενωμένο. Κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή του Μοράτα, δεν εξαρτώνται μόνο από εμάς. Θέλουμε να κρατήσουμε τον Αλβαρο και θα μιλήσουμε με την Ρεάλ. Το μέλλον του Μοράτα εξαρτάται και από αυτό που θέλει η Ρεάλ αλλά η επιλογή του ποδοσφαιριστή μπορεί να είναι καθοριστική. Ο Αλβαρο αξιοποιήθηκε από την Γιουβέντους, έχει ωριμάσει πολύ και είναι δεμένος με τα χρώματα μας. Η επιθυμία του είναι να παραμείνει εδώ αλλά η Ρεάλ μπορεί να έχει τα μέσα για να τον κάνει να αλλάξει άποψη».

Για τα σενάρια σχετικά με τον Αντρέ Γκόμες: «Δεν έχουμε αυτή τη στιγμή προτεραιότητες, απλά... ερευνούμε το έδαφος ψάχνοντας για ευκαιρίες. Δεν είναι εύκολο να βελτιώσεις αυτή την ομάδα αλλά δεν θα είμαστε απροετοίμαστοι. Στόχος μας είναι να βάλουμε στο ρόστερ νέους ποδοσφαιριστές όπως ο Ρουγκάνι και μετά θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές με διεθνή εμπειρία γιατί ο στόχος μας είναι μια μίξη νέων και έμπειρων».

Για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο ο Εβρά: «Είναι πολύ χαρούμενος στη Γιουβέντους, θα αποφασίσει ο ίδιος με βάση το τι χρειάζεται η οικογένεια του. Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί του, στις επόμενες εβδομάδες θα ξέρουμε».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου