22 Μαΐ 2016

Οπαδοί της Παρί στο forzajuve.gr: Δε σας δίνουμε τον Καβάνι αλλά αν έρθει στη Γιούβε θα κάνει τρομερό δίδυμο με τον Ντιμπάλα

Ο Εντινσον Καβάνι αποτελεί στόχο της Γιουβέντους, Ο Ουρουγουανός άσος της Παρί δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι θα κάνει με το μέλλον του.

Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας θέλει να τον κρατήσει μετά τη σίγουρη φυγή του Ζλάταν. Οι τιφόζι της Γιούβε, στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον, φαίνεται να τον θέλουν. Τι λένε όμως οι ίδιοι οι οπαδοί της Παρί για τον ποδοσφαιριστή τους και ποια η γνώμη τους για την Κυρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου;

Δημοσιογράφος του forzajuve.gr βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με οπαδούς της Παρί. Αφού παρακολούθησε μαζί με μία ομάδα οπαδών τον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας, η κουβέντα πήγε στον Καβάνι αλλά και τη Γιούβε.

«Δεν τον δίνουμε τον Καβάνι», λέει στο forzajuve.gr με αρκετή δόση εγωισμού αλλά και χιούμορ ο Πατρίς από τη Βαστίλη. Ξέρει καλά βέβαια πως αν τα βρουν οι δύο ομάδες, ο παίκτης θα μετακομίσει στο Τορίνο. «Τον θέλουμε γιατί είναι το αστέρι μας, αλλά αν έρθει στη Γιουβέντους θα φτιάξει ένα τρομερό δίδυμο με τον Ντιμπάλα», μας λέει.



Ο Ζαν, οπαδός της Παρί, μιλάει για τη Γιούβε. «Εμείς υποστηρίζουμε μόνο την ομάδα της πόλης μας αλλά σεβόμαστε τους σπουδαίους συλλόγους. Και η Γιούβε είναι μία από αυτές. Εχουμε πικρή εμπειρία από παλαιότερες αναμετρήσεις με τους Ιταλούς αλλά δεν δεν παύει να τους σεβόμαστε».

Τι είναι αυτό που τους προκαλεί τον σεβασμό; Δεν είναι μόνο η φανέλα και η δυναμική της ομάδας. «Η οργάνωσή της είναι σπουδαία. Και εμείς εδώ στη Γαλλία δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα αλλά η Γιουβέντους βρίσκεται στα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου. Τη σεβόμαστε αλλά δε την φοβόμαστε», μας λέει αν και ξέρει καλά πως η Παρί με τη Γιούβε βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο.



Η Παρί πήρε χθες το κύπελλο απέναντι στην Μαρσέιγ. Οι οπαδοί της το πανηγύρισαν με την ψυχή τους, όπως φαίνεται και από το αποκλειστικό υλικό που δημοσιεύει το forzajuve.gr. Παρόλα αυτά, συζήτησαν με ευχαρίστηση και μεγάλο σεβασμό για τη Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου