22 Μαΐ 2016

Οι εντυπωσιακοί τίτλοι των ιταλικών εφημερίδων για το κατόρθωμα της Γιούβε

Ας ρίξουμε μια ματιά στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και στο πώς υποδέχθηκαν τον ιστορικό θρίαμβο της Γιουβέντους στη Ρώμη.

Τα πρωτοσέλιδα, μετά το δεύτερο σερί νταμπλ, είναι πανέμορφα και ειδικά αυτό της Tuttosport, η οποία έχει και μία φωτογραφία από κάθε απονομή από τις 10 (5 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα, 3 Σούπερ Καπ) στη Γιούβε την τελευταία 5ετία, με βασική φωτό φυσικά από τη χθεσινή.

Ας δούμε τι γράφουν στα πρωτοσέλιδα τους.


Tuttosport: «Ατελείωη Γιούβε! Μια μαγεία του Μοράτα, που μόλις είχε μπει, έβγαλε νοκ άουτ την Μίλαν στην παράταση. Είναι ο 10ος θρίαμβος στην 5ετία και οι μπιανκονέρι πέτυχαν μια ιστορική δεύτερη σερί κατάκτηση του νταμπλ».


Gazzetta dello Sport: «Πάντα η Γιούβε! Σήκωσε το Coppa Italia μετά το πρωτάθλημα για δύο σερί χρονιές: Είναι ρεκόρ. Ο Μοράτα χτύπησε στο 110': Εκτός Ευρώπης η πιο ωραία Μίλαν. Ο Αλβαρο μπήκε και σκόραρε: "Το είχα ονειρευτεί". Είναι το γκολ με το οποίο λέει αντίο; Οι ροσονέρι του Μπρόκι νικήθηκαν στην παράταση μπροστά στα μάτια του Μπερλουσκόνι και τελείωσαν το ματς δακρυσμένοι. Ο Αλέγκρι έκανε τις σωστές αλλαγές: Είναι η 11η κατάκτηση κυπέλου για την Γιουβέντους».


Corriere dello Sport: «Θρυλική Γιούβε. Ιστορικό κατόρθωμα: Ξανακέρδισε το Coppa Italia μετά το scudetto. Ο Μοράτα μπήκε και πάγωσε μια καλή Μίλαν».

1 σχόλιο:

  1. Αρχικά συγχαρητήρια στη σελίδα σας και στην ομάδα μας για τα 2 συνεχόμενα νταμπλ!!! Για να κατακτήσουμε το δεύτερο, όμως, οφείλω να πω ότι βοήθησε...δεν ξέρω τι..., γιατί με τον τρόπο που παίζαμε μέχρι το 70` περίπου, είναι θαύμα το πώς κερδίσαμε!! Κουραζόμουν να βλέπω τη Γιούβε να μη μπορεί να κρατήσει τη μπάλλα καθόλου.., μια Μίλαν να επιτίθεται συνεχώς..και μια Γιούβε να αμύνεται μονάχα..., να μην κάνει ένα σούτ... Αν η Μίλαν σκοράριζε, που έφτασε πολύ κοντά, τι θα γινόταν;;; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΤ` ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;;;; ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ -ΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΣΤΟΧΟΙ- ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ;;; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ..., ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΠΑΙΖΑΜΕ ΑΜΥΝΑ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ... ΕΥΣΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ... ΓΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.... (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή