6 Μαΐ 2016

Το σενάριο για τον Μοράτα και η εξωπραγματική τιμή για τον Αντρέ Γκόμες

Σενάριο για Αλβαρο Μοράτα και... Τσέλσι κυκλοφορεί στην Ισπανία ενώ η Βαλένθια φέρεται να έχει... τρελαθεί για τον Αντρέ Γκόμες.

Η Γιουβέντους θέλει να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες το θέμα του Μοράτα, όπως είπε και ο Μπέπε Μαρότα πριν δύο μέρες. Οι μπιανκονέρι ποντάρουν στην επιθυμία του 23χρονου φορ να παραμείνει στο Τορίνο και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 25 εκατ. ευρώ στους Μαδριλένους ώστε να ακυρωθεί η ρήτρα αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη.

Το πώς θα απαντήσει η Ρεάλ δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά αλλά στην Ισπανία δίνουν μια άλλη διάσταση στο θέμα. Σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια που κυκλοφορούν, η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε ενδιαφέρεται για τον Μοράτα και έχει διαμηνύσει στη Ρεάλ ότι είναι διατεθειμένη να πληρώσει καλά για να τον κάνει δικό της. Να τον πάρουν, δηλαδή, οι Μαδριλένοι από την Γιουβέντους και να τον πουλήσουν μετά στους Λονδρέζους.

Την ίδια ώρα, κυκλοφορεί και ακόμη ένα σενάριο, αυτή τη φορά για την Βαλένθια και τον Αντρέ Γκόμες. Σύμφωνα με αυτό, η διοίκηση της Βαλένθια αποφάσισε και ενημέρωσε τον μάνατζερ του παίκτη ότι η τιμή πώλησης του είναι στα... 65 εκατ. ευρώ! ΟΚ, είναι κατανοητό το να ξεκινάει κάποιος από ψηλά ώστε να εξασφαλίσει ότι θα πάρει ένα καλό ποσό αλλά καλό θα είναι να τους ενημερώσει κάποιος ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Γιουβέντους να συζητήσει σοβαρά αν όντως ισχύει αυτό το ρεπορτάζ...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Για να καταλάβουμε επιτέλους ο Μορατα ή η ρεαλ έχει τον πρώτο λόγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 65 Εκατομμύρια..πάνε καλά εκεί στην Ισπανία..?? Είναι νέος παίκτης και εξελίξιμος αλλά όχι και 65 εκατομμύρια, αν είχαν παίκτη σαν τον Πογκμπά στην Βαλένθια πόσο θα τον κοστολογούσαν 200;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή