22 Μαΐ 2016

Ο Αλέγκρι απέφυγε να απαντήσει αν αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Μοράτα

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έγραψε ιστορία με τα δύο σερί νταμπλ αλλά για ακόμη μία φορά κράτησε χαμηλούς τόνους, ειδικά σε ό,τι αφορά τον ίδιο, στις δηλώσεις του.

Ο προπονητής που ήρθε με... κράξιμο το καλοκαίρι του 2014 έχει πετύχει σε δύο χρόνια κάτι που δεν πέτυχε ποτέ κανείς στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνουν τα μυαλά του αέρα.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί δεν ήταν εύκολο να νικήσουμε, βρήκαμε απέναντι μας μια καλή Μίλαν και κινδυνέψαμε. Ετσι είναι τελικοί, πρέπει να είσαι καλός και τυχερός. Είναι το τρίτο τρόπαιο που κατακτάμε φέτος. Σε κάποιο σημείο έπρεπε να επιλέξω: Να παίξουμε για να στείλουμε το ματς στα πέναλτι ή να παίξουμε για τη νίκη. Αποφάσισα το δεύτερο και ήμουν τυχερός με τις αλλαγές» είπε ο Μαξ και στη συνέχεια ρωτήθηκε αν αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Αλβαρο Μοράτα ως μπιανκονέρο, για να απαντήσει: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλήσουμε για μεταγραφές απόψε, τώρα πρέπει να απολαύσουμε την γιορτή. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στην κόρη μου, στην κοπέλα μου, στους γονείς μου και ειδικά στη μητέρα μου».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε ένα πρώτο σχόλιο για την επόμενη σεζόν, επανέλαβε τους στόχους της Κυρίας: «Η Γιούβε μάχεται πάντα για να νικήσει, την επόμενη σεζόν πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε ένα σπουδαίο Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου