18 Μαΐ 2016

Ο Ντιμπάλα επισημαίνει τους κινδύνους που κρύβει ο τελικός με τη Μίλαν

Σε ρυθμό τελικού κυπέλλου είναι η Γιουβέντους, με τον Πάουλο Ντιμπάλα να μιλάει για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Μίλαν.

Ο Αργεντίνος άσος των μπιανκονέρι μίλησε στο Sky και τόνισε ότι η Γιούβε δεν θα πρέπει να υποτιμήσει τίποτα από τη Μίλαν αλλά να τα δώσει όλα για να κατακτήσει τον τρίτο της τίτλο φέτος.

«Δεν πρέπει να νιώθουμε πίεση αλλά ότι έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε και πάλι στο γήπεδο όλα όσα κάναμε φέτος. Ξέρουμε, όμως, ότι είναι ένας τελικός, είναι διαφορετικό από ό,τι ένα ματς πρωταθλήματος. Η Μίλαν δεν έχει κάνει καλή σεζόν και ξέρουμε ότι θα κάνουν τα πάντα για να κλείσουν ευχάριστα την χρονιά, σηκώνοντας ένα τρόπαιο. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλα. Η Μίλαν θα αλλάξει σύστημα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Ρόμα, είναι ένας τελικός, είναι εντελώς διαφορετικό ματς. Είμαστε δυνατοί, το ξέρουμε και έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε και τρίτο τίτλο φέτος μετά το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τίποτα σε αυτό το ματς. Πρέπει να παίξουμε όπως όλη την σεζόν, συγκεντρωμένοι και να μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε το παιχνίδι μας» είπε ο Ντιμπάλα, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το Champions League και πόσο θέλει να το κατακτήσει ως μπιανκονέρο.

«Το Champions League είναι ένα όνειρο για μένα και για όλους στην ομάδα. Θα ήταν υπέροχο αν το κατακτούσαμε την επόμενη σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου