18 Μαΐ 2016

Ρουγκάνι: Στον τελικό με τη Μίλαν δεν πρέπει να μπούμε με τη λογική ότι θα τους διαλύσουμε

Στο κανάλι της Γιουβέντους μίλησε ο Ντανιέλε Ρουγκάνι, λίγα 24ωρα πριν τον τελικό του κυπέλλου.

Οι μπιανκονέρι αντιμετωπίζουν το Σάββατο στην Μίλαν στον τελικό του Coppa Italia και ο Ρουγκάνι τόνισε στο JTV ότι θα πρέπει η Γιούβε να διαχειριστεί έξυπνα το όλο θέμα.

«Είναι ένα ματς μία κι έξω οπότε θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Πρέπει να είμαστε σκληροί αλλά και οργανωμένοι, θα χρειαστεί υπομονή. Ο αγώνας, πιθανότατα, θα κριθεί στις λεπτομέρειες οπότε θα πρέπει να το χειριστούμε σωστά και να μην μπούμε με τη λογική ότι θα τους διαλύσουμε» είπε για την σαββατιάτικη αναμέτρηση στο Ολίμπικο της Ρώμης ο Ρουγκάνι και στη συνέχεια αποθέωσε τον προπονητή αλλά και τους συμπαίκτες του για τη βοήθεια τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή γιατί ήταν πάντα δίπλα μου, μου έλεγε να έχω υπομονή και να συνεχίσω να δουλεύω, να μπαίνω στο γήπεδο χωρίς να έχω πολλές σκέψεις στο μυαλό μου. Πρέπει να πω όμως ότι με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και οι συμπαίκτες μου με τις συμβουλές τους, τη νοοτροπία τους, το παράδειγμα που θέτουν για τους νεότερους. Από την αρχή της σεζόν -και συνεχίζω να το κάνω- στις προπονήσεις παρακολουθώ τους πάντες και ειδικά τους έμπειρους αμυντικούς μας προκειμένου να παίρνω πράγματα από τον καθένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου