30 Μαΐ 2016

Για ένα παίκτη έχει ερωτηματικό παραμονής ο Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για το παρόν και το μέλλον.

Ο προπονητής της Γιουβέντους ήταν στο στούντιο του Rai3 και όταν ρωτήθηκε για τους παίκτες του και αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις, με την ερώτηση να αφορά κυρίως τους Πολ Πογκμπά και Αλβαρο Μοράτα, απάντησε: «Ο Μπουφόν μένει. Ο Πογκμπά μένει, θα μείνει. Ο Μοράτα; Ελπίζω πως ναι. Αν ήμουν αυτός, θα έμενα στη Γιουβέντους. Τώρα θα πάει στο Euro, ελπίζουμε μετά να επιστρέψει. Εγώ θα ήθελα να μείνουν όλοι».

Από εκεί και πέρα, αναφερόμενος στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Αλέγκρι είπε πως «ήταν μια εκπληκτική χρονιά, οι παίκτες μου ήταν θαυμάσιοι. Το ίδιο και η διοίκηση, ξέραμε ότι θα είχαμε δυσκολίες στην αρχή αφού αλλάξαμε αρκετά και είχαν φύγει σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Ξεκινήσαμε με το Σούπερ Καπ αλλά μετά σταματήσαμε, δώσαμε πλεονέκτημα στους αντιπάλους», για να συνεχίσει με μια αναφορά στο Champions League: «Στη Γιούβε πρέπει πάντα να νικάς. Το Champions League είναι το όνειρο όλων, πέρυσι πλησιάσαμε φτάνοντας στον τελικό».

Οσο για το μέλλον του, μετά την ανανέωση του συμβολαίου, και το αν βλέπει τον εαυτό του στο Τορίνο για πολλά χρόνια, είπε: «Πρέπει να έχουμε πάντα σεβασμό και να μην λέμε πράγματα απλά για να τα πούμε. Προσωπικά εύχομαι να μείνω στη Γιουβέντους για δέκα χρόνια, όπως ήθελα να μείνω για δέκα χρόνια και στη Μίλαν αλλά στα 3,5 απολύθηκα».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου