18 Μαΐ 2016

Ο ένας και μοναδικός λόγος που η Γιούβε δεν έδωσε τον Μπονούτσι στον Κόντε

Από το πουθενά δημιουργήθηκε θέμα με την απαγόρευση από την πλευρά της Γιουβέντους στο αίτημα του Αντόνιο Κόντε για τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο Ιταλός αμυντικός έχει συμπληρώσει κάρτες και χάνει τον τελικό με τη Μίλαν αλλά παρόλα αυτά οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν έκαναν δεκτή την επιθυμία του προπονητή της Εθνικής Ιταλίας.

Ο πραγματικός λόγος, όπως τουλάχιστον τον εξηγεί ο αρχισυντάκτης του Calciomercato, Στέφανο Αγκρέστι, είναι επειδή η Γιούβε ήθελε να έχει τον «Λεό» στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Μπέπε Μαρότα επικοινώνησε με τον συνεργάτη του Κόντε, Γκαμπριέλε Οριάλι, και τον ενημέρωσε πως δε θα κάνουν δεκτό το αίτημα γιατί ο Μπονούτσι είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν και δείχνουν το πάθος τους για την ομάδα και θέλουν να τον έχουν μαζί τους στη Ρώμη, ακόμη κι αν δεν αγωνιστεί, ώστε να μεταφέρει την... μόνιμη πώρωση που έχει για την μπιανκονέρα φανέλα και στους υπόλοιπους.

Δεν υπάρχει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ούτε τάση εκδίκησης για τον Κόντε, ούτε θέλουν να του κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη καθώς αναμένεται να τον βρουν μπροστά τους σε υποθέσεις που σχετίζοντα με τη νέα του ομάδα, την Τσέλσι.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/05/juventus-nea_728.html
Η… ειρηνευτική τοποθέτηση του Κόντε για το θέμα του Μπονούτσι. Την απόφαση της Γιουβέντους να μην αφήσει από τώρα τον Λεονάρντο Μπονούτσι να πάει στην εθνική Ιταλίας σχολίασε ο Αντόνιο Κόντε. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/05/juventus-nea_884.html
Κόντρα της Γιούβε με Κόντε και Ιταλική Ομοσπονδία για τον Μπονούτσι. Θέμα έχει προκύψει με την άρνηση της Γιουβέντους να δώσει από τώρα στην εθνική Ιταλίας τον Λεονάρντο Μπονούτσι. [Ολόκληρο το θέμα +]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου