2 Μαΐ 2016

Η μπηχτή του Τζάτζα στον Αλέγκρι και ένα πρόβλημα που συνεχίζει να υπάρχει

Ο Σιμόνε Τζάτζα με δηλώσεις του μετά το κυριακάτικο ματς με την Κάρπι έδειξε τη δυσαρέσκειά του για τις επιλογές του προπονητή του.

Αφού αρχικά μίλησε για τη σημασία του πρωταθλήματος και τον επικείμενο τελικό του κυπέλλου Ιταλίας που έρχεται, ο Ιταλός επιθετικός έριξε την μπηχτή του για τον προπονητή.

«Ο Αλέγκρι τονίζει συνεχώς πως πρέπει να έχουμε υπομονή», είπε ο Τζάτζα και έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Νομίζω πως έχω δείξει μεγάλη υπομονή φέτος».

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Ιταλός κόουτς των μπιανκονέρι ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Τζάτζα. «Έδειξα περισσότερη υπόμονή απ’ ό,τι ο Τζάτζα αυτή τη σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί και να δουλεύουν γνωρίζοντας πως κάποια στιγμή μπορεί να παίξουν λιγότερο και κάποιες περισσότερο», είπε.

Οι σχέσεις των δύο δε φαίνεται να είναι και οι καλύτερες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής θα φύγει. Ο Αλέγκρι μπορεί να στήριξε τον Τζάτζα κρατώντας τον στην ομάδα αλλά δεν τον στήριξε σε ό,τι αφορά το χρόνο συμμετοχής.

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει αδικημένος και να πιέζει στο να αλλάξει η κατάσταση. Πάντως, αν είναι και τη νέα σεζόν να «ταλαιπωρεί» την ομάδα η περίπτωση Τζάτζα, ίσως ο Αλέγκρι να αποφασίσει να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να αναζητήσει την τύχη του αλλού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου