3 Μαΐ 2016

Τι απαντά η πλευρά του Κιελίνι για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη

Το μέλλον του Τζόρτζιο Κιελίνι είναι στη Γιουβέντους, παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες για... Τουρκία.

Ενα ταξίδι του Κιελίνι στην Κωνσταντινούπολη και το γεγονός ότι εκεί συναντήθηκε με κάποιους παράγοντες της Φενέρμπαχτσε, είχε ως αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν φήμες περί μεταγραφής του. Φήμες, όμως, οι οποίες δεν έχουν καμία δόση αλήθειας.

Από το περιβάλλον του Κιελίνι διαρρέεται προς τα ιταλικά ΜΜΕ ότι ο διεθνής αμυντικός ήταν για άλλους λόγους στην Κωνσταντινούπολη και όχι για να συζητήσει με κάποια ομάδα και διευκρινίζουν ότι θα παραμείνει μπιανκονέρο ως το τέλος της καριέρας του.

Οχι ότι μπορούσε να πιστέψει κανείς ότι ο Κιελίνι θα έφευγε από την Γιούβε για να πάει σε ομάδα της Τουρκίας αλλά από το περιβάλλον του θεώρησαν σωστό να κάνουν κάποιες διευκρινίσεις για να μην δοθεί κάποια συνέχεια.

Σχετικά θέματα

Δείπνο με εκπροσώπους της Φενέρ είχε ο Κιελίνι στην Κωνσταντινούπολη
Δείπνο με εκπροσώπους της Φενέρ είχε ο Κιελίνι στην Κωνσταντινούπολη. Τουρκικά μέσα αναφέρουν πως ο Τζόρτζιο Κιελίνι βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στην Κωνσταντινούπολη και δείπνησε με εκπροσώπους της Φενερμπαχτσέ. [Ολόκληρο το θέμα +]


Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου