14 Μαΐ 2016

Η ώρα της αλήθειας για Καβάνι

Ρεπορτάζ με τίτλο «Καβάνι, η ώρα της αλήθειας» έχει στο σημερινό της φύλλο η Tuttosport.

Οπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο άρθρο, η αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σημαίνει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει οπωσδήποτε να κρατήσει τον Ουρουγουανό φορ, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια.

Η τορινέζικη εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι της Παρί έχουν ενημερώσει τον Καβάνι ότι θα έχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα τους για την επίθεση μετά την αποχώρηση του Ζλάταν αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να πείθεται προς το παρόν.

Το θέμα είναι ανοιχτό καθώς η Παρί θα επιμείνει και είναι διατεθειμένη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Matador για τον πείσει αλλά η Γιουβέντους, γράφει η Tuttosport, ελπίζει ότι ο Καβάνι θα... δείξει χαρακτήρα και θα αρνηθεί, θέτοντας θέμα μεταγραφής του.

Ετσι, θα αυξηθούν οι ελπίδες των μπιανκονέρι, οι οποίοι -πάντα σύμφωνα με την Tuttosport- έχουν συμφωνήσει με τον Καβάνι, για τον οποίο ενδιαφέρονται και οι Τσέλσι-Γιουνάιτεντ-Ατλέτικο, για συμβόλαιο τριών ετών με 5,5 εκατ. ευρώ ετησίως συν μπόνους.

Τέλος, η Tuttosport υποστηρίζει ότι υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι είδαν πρόσφατα στο Τορίνο τον Καβάνι, ο οποίος φέρεται να είδε από κοντά διάφορα σπίτια... Αυτό, όμως, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από κανέναν ακόμη κι αν είναι αλήθεια...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου