9 Μαΐ 2016

Λιχτστάινερ: Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος... συναγερμού

Ο Στέφαν Λιχτστάινερ δεν ανησυχεί για την ήττα στη Βερόνα, θέλει το Champions League, έχει εμπιστοσύνη στη διοίκηση και συγκεντρώνεται στον τελικό του κυπέλλου με την Μίλαν.

Το εντυπωσιακό σερί της Γιουβέντους, το οποίο διήρκεσε έξι μήνες, έλαβε τέλος στο Μπεντεγκόντι αλλά αυτό μάλλον δεν προκαλεί ανησυχία στις τάξεις της ομάδας και ειδικά των πιο παλιών.

«Το χθεσινό ματς δεν πήγε όπως θέλαμε αλλά ήταν ένας αγώνας στον οποίο μπορούσε να... δικαιολογηθεί κάτι τέτοιο. Αν χάνεις ένα ματς στα 27, ένα ματς μάλιστα το οποίο δεν επηρεάζει τίποτα βαθμολογικά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος... συναγερμού. Ειδικά αν σκεφτούμε και πόσες απουσίες υπήρχαν. Οπως και να έχει, τώρα συγκεντρωνόμαστε για τον τελικό του Coppa Italia γιατί θέλουμε να το κατακτήσουμε και φέτος. Περιμένουμε τον τελικό και ξέρουμε ότι η Μίλαν, αν και σε δύσκολη κατάσταση, είναι πολύ δυνατή ομάδα, δυσκολοκατάβλητη. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά σε αυτές τις δύο εβδομάδες που έχουμε μπροστά μας για να πάμε έτοιμοι στη Ρώμη» είπε σχετικά ο Λιχτστάινερ, μιλώντας σε Sky Italia και Mediaset, κάνοντας στη συνέχεια ένα σχόλιο για τη φετινή σεζόν αλλά και για την επόμενη.

«Ξεκινήσαμε άσχημα αλλά κατακτήσαμε ξανά το πρωτάθλημα και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και με το κύπελλο. Οσο για το Champions League, προφανώς θα αισθανθούμε άσχημα την ημέρα του τελικού βλέποντας δύο άλλες ομάδες... Η κατάκτηση και αυτού του τροπαίου, πάντως, είναι στόχος μας. Πέρυσι ήμασταν στον τελικό, φέτος παίξαμε στα ίσα με την Μπάγερν και όλα κρίθηκαν στο τελευταίο λεπτό. Νομίζω πως είμαστε κοντά ως δυναμική ομάδας και αν έρθει ακόμη λίγη ποιότητα, κάτι που δεν είναι εύκολο, θα δούμε... Εχουμε, πάντως, εμπιστοσύνη στη διοίκηση γιατί έχει δείξει ότι πάντα ξέρει τι να κάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου