29 Μαΐ 2016

Αποκλειστικές πληροφορίες για το τι θα πει ο Αντρέα Ανιέλι στην πολυαναμενόμενη συνέντευξη της Τρίτης

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουν οι φίλαθλοι των μπιακονέρι την τηλεοπτική συνέντευξη του Αντρέα Ανιέλι.

Την Τρίτη το απόγευμα, ο πρόεδρος της Γιουβέντους θα κάτσει απέναντι από 10 Ιταλούς δημοσιογράφους στη συχνότητα του Sky Sports (μια εκπομπή που θα παίξει σε επανάληψη και τα μεσάνυχτα) και θα απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Ο Ανιέλι δεν αρέσκεται στο να βγαίνει και να μιλάει, οπότε για να δεχτεί την πρόταση, θα υπάρχουν πράγματα που θέλει να πει.

Τι μπορεί να είναι αυτά;

Το forzajuve.gr επικοινώνησε με δημοσιογράφους ιταλικών ιστοσελίδων με σκοπό να συγκεντρώσει τις πληροφορίες αλλά και τις σκέψεις που σχετίζονται γύρω από την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική συνέντευξη του αφεντικού των νταμπλούχων Ιταλίας.

Οι δύο τομείς που θα κινηθούν οι απαντήσεις του
Σύμφωνα με όσα μας είπαν, οι απαντήσεις του Αντρέα Ανιέλι θα κινηθούν σε δύο βασικούς άξονες: α) στη σωστή λειτουργία της Γιουβέντους και στο όραμα των επόμενων χρόνων και β) στην ταυτότητα made in Italy που παραδοσιακά κουβαλάει και προβάλλει ο σύλλογος του Τορίνο.

Στον πρώτο τομέα, ο πρόεδρος της Γιουβέντους θα μιλήσει για τις εξωγηπεδικές δραστηριότητες των μπιανκονέρι. Επενδύσεις όπως το ιατρείο που φτιάχτηκε ή το Village J που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Θα αναφερθεί στο μεγάλο νοικοκύρεμα των οικονομικών της ομάδας που την έχει φέρει αρκετά σκαλιά παραπάνω από τους ανταγωνιστές της στο Καμπιονάτο αλλά και τις δυσκολίες για τεράστιες μεταγραφές, ανάλογες με αυτές που γίνονται σε άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Θα κάνει έναν μίνι απολογισμό δέκα χρόνια μετά το Calciopoli και την τεράστια πρόοδο της ομάδας, ενώ θα αναφερθεί και στο άριστο κλίμα που επικρατεί μεταξύ όλων των παραγόντων της ομάδας.

Σε δεύτερο επίπεδο, θα μιλήσει για τις σοβαρές ποδοσφαιρικές επενδύσεις που γίνονται στο ρόστερ της ομάδας (μεταγραφή Ντιμπάλα, παραμονή Πογκμπά) αλλά και στην άριστη σχέση, σχέση εμπιστοσύνης, που υπάρχει με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Το made in Italy θα βασιστεί στις ανανεώσεις Μπουφόν-Μπαρτσάλι αλλά και στον κορμό που έχει η Εθνική Ιταλίας λόγω Γιούβε (Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Μαρκίσιο, Τζάτζα) αλλά και στους νέους και ελπιδοφόρους Ιταλούς παίκτες τύπου Ρουγκάνι. Φυσικά θα γίνει αναφορά και στον στόχο του Champions League.

Θα ανακοινώσει μεταγραφή;
Υπάρχει περίπτωση να ανακοινώσει κάποια μεταγραφή στη μετάδοση; Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε το forzajuve.gr, όλα συγκλίνουν πως όχι. «Δε θα μπορούσε ποτέ να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Ντάνι Αλβες», μας είπε Ιταλός δημοσιογράφος κορυφαίας αθλητικής ιστοσελίδας.

Και εξήγησε το γιατί: «Αν τον πάρει η Γιούβεντους, θα το κάνει λόγο έξυπνων χειρισμών και ενεργοποίησης της ρήτρας που έχει. Μην ξεχνάμε πως ο Ντάνι Αλβες θα έρθει ελεύθερος, χωρίς να ξοδέψει χρήματα η Γιουβέντους. Οσο έξυπνη και ουσιαστική είναι μια τέτοια κίνηση, ο Αντρέα Ανιέλι ποτέ δε θα διαφήμιζε μια τέτοια μεταγραφή που είναι χωρίς κόστος. Επιπλέον, δεν είναι στο στυλ της Οικογένειας τέτοιες κινήσεις».

Μια άλλη μεταγραφή ίσως;

«Θεωρώ πως είναι απίθανο», μας λέει άλλος Ιταλός δημοσιογράφος που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Γιουβέντους. «Η Γιούβε έχει δύο σοβαρά ανοιχτά μέτωπα αυτή τη στιγμή: του Ντάνι Αλβες και του Αλβαρο Μοράτα. Δύο περιπτώσεις διαφορετικές που χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς και πρέπει να κλείσουν σύντομα και οι δύο. Νομίζω δεν υπάρχει χρόνος για να έχει προχωρήσει μια άλλη μεγάλη μεταγραφή ώστε να ανακοινωθεί», καταλήγει...

Το παρόν και το μέλλον της Γιουβέντους
Η συνέντευξη του Αντρέα Ανιέλι θα αποτυπώνει το παρόν και το κοντινό αλλά και μακροπρόθεσμο σχέδιο της Γιουβέντους. Αναμένεται μια ηγετική και άκρως σοβαρή τηλεοπτική εμφάνιση του προέδρου των μπιακονέρι και τοποθετήσεις που θα δείχνουν ξεκάθαρα πώς σκέφτονται και πώς λειτουργούν στο Τορίνο.

Μέσα από το forzajuve.gr θα μάθετε την Τρίτη το βράδυ τι ακριβώς είπε ο Αντρέα Ανιέλι αλλά και κατά πόσο οι Ιταλοί συνάδελφοί μας έπεσαν μέσα στις προβλέψεις και τις πληροφορίες που είχαν.

Σκέψεις που σας μετέφερε αποκλειστικά το Νο 1 σάιτ για ενημέρωση και ειδήσεις της Γιουβέντους στην Ελλάδα.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά. Συνεχίστε έτσι δυνατά! FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε. Θα γίνουν πολύ ωραία πράγματα από το forzajuve.gr μέσα στο καλοκαίρι την σεζόν που έρχεται. Να είσαι/είστε σίγουρος/οι πως το σάιτ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στην ενημέρωση των μπιανκονέρι στην Ελλάδα. Πάνω απ' όλα όμως ευχαριστούμε για την καθημερινή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλοι εσείς.

      Forza Juve!

      Διαγραφή