31 Μαΐ 2016

Η Τσέλσι έκανε πρόταση για μέσο της Γιουβέντους

Σημερινό δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport υποστηρίζει πως η Τσέλσι κατέθεσε πρόταση για ποδοσφαιριστή των νταμπλούχων Ιταλίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιταλών δημοσιογράφων, ο Αντόνιο Κόντε άναψε το πράσινο φως για να πάρει στο Λονδίνο τον Κβάντο Ασαμόα.

Ο μέσος των μπιακονέρι είχε έρθει στο Τορίνο μετά από επιθυμία του Κόντε και όπως φαίνεται, ο προπονητής τον έχει στα σχέδιά του για τη νέα ομάδα που θέλει να φτιάξει.

Η πρόταση, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, είναι στα 20 εκατ. ευρώ, ποσό που δύσκολα θα αρνηθεί, αν είναι έτσι τα πράγματα, η Γιουβέντους.

Αν προχωρήσει η μεταγραφή, η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε αναμένεται να πάρει δύο ποδοσφαιριστές από τη Γιούβε. Τον Κουαδράδο και τον Ασαμόα.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

4 σχόλια:

  1. Αυτό το τελευταίο δε μ άρεσε. Γιατί να μην δώσουμε Ασαμόα και καμιά 10αριά εκατομμύρια για Κουαδράδο κουτί θα μας έρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τους θέλει και τους δύο. Και για τον Κουαράδο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μην ξεχνάς πως τον ήθελε από τότε που ήταν στη Γιούβε.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Άμα θέλει και ο ίδιος να μείνει πάλι δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα? Κρίμα γιατί και για τον ίδιο δε θα είναι καλό να γυρίσει στην Τσέλσι πιστεύω...

      Διαγραφή
    3. Στην Τσέλσι ανήκει και η Τσέλσι αποφασίζει. Οπότε, εμείς ακολουθούμε τις διαθέσεις του Κόντε σε αυτή την περίπτωση.


      Forza Juve!

      Διαγραφή